REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Britų viešbutyje „Pelirocco“ duris atvėrė naujas kambarys, kuriame viskas iki smulkiausių detalių – net angliški pusryčiai – iš vilnos.Keturiasdešimtmetė Kate Jenkins, visą mėnesį praleido dabindama viešbučio Braitone vieno kambario apartamentus. Tačiau ne bet kaip – naudodama išskirtinai tik vilną. O jos pluošto prireikė tikrai nemažai – net 5 kg, rašo orange.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Padedama dviejų asistenčių, ji sukūrė megztą vilnonę vazą, pilną primerktą tokių pat vilnonių gėlių, vilnones užuolaidas ir lovos apklotą iš 100 skirtingų spalvų – irgi vilnonį.

REKLAMA

Telefonas, lempos gaubtas, arbatinukas, puodelis – ir tai darbščioji mezgėja papuošė – apnėrė vilnoniais siūlais.

Šiltojo kambario sienos užmirštos taipogi neliko. Tapetai pagaminti iš nuotraukų, kuriose užfiksuoti mezginiai, o ant sienų kabo megzti meniniai paveikslai.

Vienintelė vonia neskęsta vilnoje – dėl drėgmės. Vienintelė dantų pastos tūbelė aprengta šiltų megztu rūbeliu.

Šie vilnoniai vieno kambario apartamentai kainuoja 55 svarus (apie 220 litų) nakčiai, savaitgalio dienomis kiek brangiau – 69 svarus per naktį. Juos bus galima išsinuomoti dar trejus metus.

REKLAMA
REKLAMA

„Vieninteliai vilnoniais mezginiais ir nėriniais nepadengti dalykai, išskyrus vonios kambarį – supamoji kėdė ir lovos rėmas. Norėjau, kad kambarys atrodytų originaliai, bet skoningai “, – apie savo darbą pasakojo idėjos autorė, dizainerė ir kruopščioji mezgėja ponia K. Jenkins.

Šios moteriškės nuobodžia mezginių tetule, leidžiančia vakarus prie televizoriaus, nepavadinsi. Ji užsiima sėkmingu nuosavu verslu „Cardigan“ (liet. „Megzitinis“). Čia K. Jenkins kuria nertinių dizainą Marco Jakobso rūbų linijoms bei gamina nertus meno kūrinius, kuriuos pardavinėja ir rengia jų parodas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kai kurie žmonės mano, kad mezgimas yra senučių užsiėmimas, tačiau aš taip negalvoju. Man visuomet tai atrodė stilinga“, – sakė moteris.

„Mes visi be galo džiaugiamės šiuo naujuoju megztu vilnoniu kambariu. Kate yra puiki menininkė – ji visą miestą sužavėjo savo darbų parodomis“, – kalbėjo „Pelirocco“ – viešbučio, kurio kambarys nuo šiol bus taip išpuoštas, – generalinis vadovas Markas Gibsonas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų