REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį šeštadienį kino teatras „Pasaka" mažuosius savo lankytojus pradžiugins kūrybinėmis dirbtuvėlėmis su teatro lėlėmis. Šios dirbtuvės – projekto „Savaitgalis su Pasaka“ programos dalis, įgyvendinama kartu su Vilniaus teatru „Lėlė“.

REKLAMA
REKLAMA

Dirbtuvių metu profesionalios lėlių teatro aktorės supažindins mažuosius dirbtuvių dalyvius su teatro užkulisiais, mokys vaidybos su lėlėmis gudrybių, jų valdymo meno. Renginio dalyviai turės galimybę iš arčiau susipažinti su lėlių teatro pasirodymų subtilybėmis bei įdomybėmis, sudalyvauti improvizuotų pasirodymų kūrybiniame procese. Po valandos trukmės kūrybinių dirbtuvėlių dalyviai bus pakviesti žiūrėti nuotaikingos animacinių filmų programos „Geri draugai“.

REKLAMA

„Džiaugiamės ir labai vertiname galimybę bendradarbiauti su tokiais profesionaliais partneriais kaip teatras „Lėlė“ – teigia projekto koordinatorė Agnė Adomėnė. „Labai laukėme šių dirbtuvių debiuto projekte ir tikime, jog profesionalus teatro aktorių darbas bei nuoširdus bendravimas vaikams ir jų tėveliams parodys naują, dar neatrastą lėlių teatro pasaulį, o interaktyvus renginio dalyvių įtraukimas padės geriau suprasti ir vertinti šią meno rūšį. Tai puiki galimybė pasmalsauti, kas vyksta lėlių teatro virtuvėje.“

REKLAMA
REKLAMA

Be lėlių teatro dirbtuvių, šį sezoną šeimoms skirtas projektas „Savaitgalis su pasaka“ siūlo ir kitokių kūrybiškų pramogų. Kiekvieną savaitgalį vienas iš penkių skirtingas kūrybos sritis atstovaujančių projekto partnerių – Savaitgalio su Pasaka meistrų, pakvies į skirtingą dirbtuvėlių programą: muzikos, pasakų skaitymo, dailės, lėlių teatro, žaislų kūrimo. Renginiai „Savaitgalis su pasaka“ vyksta kiekvieną šeštadienį, 15 val., kino teatre „Pasaka“.

Daugiau informacijos apie renginį www.kinopasaka.lt arba e.paštu [email protected]

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų