• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį šeštadienį, spalio 22 d. 21.00 Klaipėdą sudrebins pirmasis patriotinių koncertų ciklo „Roko maištas“ koncertas „Roko maištas – Klaipėda“.

REKLAMA
REKLAMA

Koncertų ciklas „Roko maištas“ – tai patriotiško Lietuvos jaunimo atsakas žmonėms, kurių aklai pragmatinis egzistavimo būdas gali būti prilyginamas lietuvių tautos genocidui, ir kartu kvietimas tautiečius pabusti bei atsiimti savo šalį iš apatijos, melo, nevilties ir bejėgiškumo liūno.

REKLAMA

Šis „Roko maištas“ tęsis tol, kol lietuvių tauta atsiims Lietuvą iš pseudodemokratijos demagogų, išverstaskūrių nomenklatūrininkų rankų ir lietuviai vėl turės savo interesus atstovaujančią valstybę – Lietuvą  arba išnyks „kaip dūmas, neblaškomas vėjo“...

Pirmajame koncerte gros pogrindinio patriotinio roko veteranai  „Baltas triukšmas“ ir jauna, patriotiškumo, tautiškumo bei radikalumo nestokojanti grupė „Židinys“, savo kūryba kviečianti klausytoją atsibusti ir pasakyti savąjį „ne“ tautų naikintojams.

REKLAMA
REKLAMA

Koncerte grupės išreikš neapykantą kosmopolitizmui, melui, vaikų tvirkinimui, apatijai, nihilizmui ir kitam brudui, verčiančiam lietuvius ir Lietuvą nykti, bei pagerbs tautos didžiavyrius, savo darbais kūrusiais ją.

Koncertas vyks klube-bare „Metalinė širdis“, Priestočio g. 1a. Kaina 5 lt. Fotografavimas ir filmavimas renginio metu yra draudžiami.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų