REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jeigu tarp žodžių „ruduo“ ir „prasta nuotaika“ norisi dėti lygybės ženklą, pats metas pasižmonėti. Savaitgalį uostamiesčio klubas „Dr.Who“ pateiks dvi puikias progas tai padaryti bei pasiūlys ypatingų svečių draugiją.

REKLAMA
REKLAMA

Klaipėdos publika jau spėjo pasiilgti Vaido Baumilos, kuris paskutinįsyk pajūryje surengto savo pasirodymo metu pažėrė ne tik savo puikiai žinomų hitų, bet taipogi pristatė ir naująjį singlą „Godspeed“, įrašytą drauge su klubo „Dr.Who“ rezidentu DJ Justin Beat. Iš savo antrųjų namų Didžiojoje Britanijoje trumpam parlėksiantis atlikėjas penktadienį užtikrintai išvaikys nostalgijos debesis gyvo garso koncerte.

REKLAMA

„Dr.Who“ aplankysiančių svečių geografija šeštadienį pasieks ir Prancūziją. Gurmaniškų įspūdžių iš ten atveš vokalistas Jeffrey. „Star Fever“ serijos nakčiai jis ruošia klubui adaptuotą programą – prancūzišku “šarmu" pagardintų house muzikos perliukų vėrinį.

Klaipėdiečius savo vizitu pradžiuginsiantis dainininkas ir kompozitorius bendradarbiauja su „Walt Disney“ kompanija, tad jo balsą daugeliui neabejotinai teko girdėti žinomų kino juostų garso takeliuose. Vokalistas yra dirbęs su Phil Collins, Stevie Wonder ir kitais scenos grandais. Detalė iš elito kronikų – Jeffrey teko garbė koncertuoti Monako princo Alberto vestuvėse.

Kompaniją galantiškam džentelmenui šeštadienį palaikys „Pure Star Management“ šokėjos, visą vasarą rengusios pasirodymus geriausiuose Paryžiaus, Ibizos, Kanų ir Monako klubuose, bei publikos santūrumo šarvus tarsi riešutus gliaudantis DJ Driule XL.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų