REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apie seksą per pirmąjį pasimatymą diskutuojama daug. Ir vis dėlto šis klausimas išlieka aktualus. Puiku jei moteris pati gali nuspręsti, verta ar ne leistis į gilesnius meilės žaidimus per pirmąjį pasimatymą. Bet ką daryti, jei ji patiria vyro spaudimą?

REKLAMA
REKLAMA

Pamėginkime apžvelgti atvejus, kaip pirmasis pasimatymas baigiasi akivaizdžiu arba paslėptu siūlymu pereiti prie intymesnės pažinties. Kodėl jis tai daro? Sutikti ar ne?

REKLAMA

Kaip žinia, vyrai iš prigimties – medžiotojai. Jie labiausiai vertina tas moteris, kurias reikia užkariauti. O užkariautojo tikslas vienas – seksas.

Todėl egzistuoja ir sena tiesa: kuo ilgiau tęsis pažinties laikotarpis, t.y. kuo ilgiau vyras trokš moters, tuo geriau bus jų tolimesniems santykiams.

Jei moteris jau per pirmąjį pasimatymą jam atsiduoda ir aiškiai parodo: aš – tavo, medžiotojo instinktas dingsta, juk nebelieka ko užkariauti.Tad nors ir būna išimčių, vis dėlto ilgalaikiai santykiai po sekso per pirmą pasimatymą – gana retas reiškinys. Ir vis dėlto kodėl vyras siūlo seksą jau pirmo pasimatymo metu?

REKLAMA
REKLAMA

Priežasčių gali būti įvairių:

1.    Jis pripratęs prie tokios įvykių eigos ir kiekvieną moterį vertina kaip sekso objektą.

2.    Per pasimatymą elgeisi laisvai ir provokuojančiai: savo rūbais ir elgesiu leidai suprasti, kad esi pasirengusi pažintį pratęsti tuojau pat.

3.    Jam buvo taip nuobodu, kad seksas tampa vienintele potencialia priemone kompensuoti sugaištą laiką.

4.    Jis taip apakintas meilės ir aistros tau, kad nori tuojau pat perkelti santykius į kitą lygmenį.Sutikti ar ne? Apsispręsti turi tu. Jei žinai, kad nori kuo greičiau nerti su juo į patalus – klausimų nebelieka. Bet jei vis dėlto ši mintis tau nepriimtina? Kaip atsisakyti?Visų pirma svarbu atsakyti sau į klausimą, ar tu norėtum pažintį tęsti, ar šis pasimatymas su juo bus pirmas ir paskutinis?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirmuoju atveju seksą veikiausiai tik atidedi kuriam laikui. Antruoju – turi leisti suvokti, kad jo nebus niekada. Taisyklė, galiojanti visiems atvejams: nepadaugink alkoholio! Apsvaigusi tikrai negalėsi išsirinkti tinkamiausio sprendimo, suderinti savo minčių ir veiksmų, tad įduosi jam į rankas visus kozirius.O dabar, priklausomai nuo savo apsisprendimo, rinkis vieną iš šių variantų:

Tu nenori daugiau jo matyti akyse

•    Elkis taip, kad jis pats nenorėtų jokio sekso su tavimi ir paskubėtų baigti pirmąjį pasimatymą kuo greičiau.

REKLAMA

•    Jei jo pasiūlymas pasirodė nešvankus, geriausia išdidžiai sumokėti už savo vakarienę (jei susitikote restorane ar kavinėje) ir išsikviesti taksi.

•    Pasakyk, kad tau – mėnesinės. Beje, gausios!

Tau pasirodė, kad jis agresyvus

•    Kad pasimatymas nepakryptų nemalonia linkme, iš anksto susitark su drauge, kad paskambins tau pasimatymui įpusėjus. Netikėtas telefono skambutis gali padėti nutraukti pasimatymą kur kas greičiau, nei jis planavo.

•    Suvaidink, kad tau bloga. Pasakyk, kad užpuolė skrandžio skausmai, atsiprašyk už sugadintą vakarą, išsikviesk taksi ir – namo. Vargu ar jis norės bendrauti intymiau su mergina, kuri gali čia pat atpilti visą skrandžio turinį.

REKLAMA

Tau jis patiko

•    Nuoširdžiai pasakyk, kad nenorėtum skubini įvykių ir norėtum jį pažinti artimiau prieš žengdama kitą žingsnį.

•    Pasistenk kad jis tavęs nelydėtų iki namų. Nes atsisveikinimo bučinys prie tavo durų lengvai gali pereiti į ilgą bučinį ant tavo sofos. Pasakyk, kad pakeliui dar turi užeiti pas draugę, tetulę, į darbą ir pan.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų