REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dviejų metų mergaitės tragedija, įvykusi Kinijoje, sukėlė itin didelį skandalą, kai į internetą pateko filmuotoji medžiaga. Joje matosi, kaip mergaitę pervažiuoja dvi mašinos, o dešimtys žmonių nereaguodami praeina pro ant gatvės gulintį bejėgio vaiko kūną, praneša Newsru.

REKLAMA
REKLAMA

Mergaitę iš pradžių partrenkė mikroautobusas, kurio vairuotojas visiškai ramiai išvažiavo iš įvykio vietos. Vėliau, kaip matosi kadruose, pro mergaitės kūną praėjo daugiau nei dešimt žmonių, iš kurių nė vienas nepažiūrėjo į kraujuojantį kūną. Dar vėliau mergaitę pervažiavo sunkvežimis.

REKLAMA

Pasak agentūros Xinhua, mergaitė visgi liko gyva, tačiau jos būklė vertinama kaip itin sunki. Po avarijos ji pateko į komą. Medikai tęsia kovą dėl jos gyvybės.

Po to, kai vaizdo medžiaga pateko į internetą ir sukėlė didelį atgarsį, policija surado ir suėmė abu iš įvykio vietos pasišalinusius vairuotojus.

Mergaitės tėvai yra sukrėsti, tuo tarpu Kinijos blogeriai šią tragediją vadina "kinų tautos gėda". The Daily Mail teigia, kad daugelis kinų dažnai nesiryžta padėti kitiems žmonėms dėl baimės būti apkaltintiems dėl įvykio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų