REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

011m. spalio 17 d. startuoja Sveikatos mokymo ir ligų prevencijos centro organizuojamas sveikatą stiprinančių mokyklų ikimokyklinių ugdymo įstaigų vaikų piešinių konkursas ,,Mano sveika šeima“. Konkurso partneriai – savivaldybių Visuomenės sveikatos biurai. Vaikų sveikatos skyriaus vedėja Daiva Zeromskienė sako, kad šis konkurso tikslas skatinti vaikus kūrybiškai naudotis įgytomis sveikatos stiprinimo žiniomis ir įgūdžiais bei domėtis sveika gyvensena, ligų prevencija, raginti vaikus pasidalyti sveikos gyvensenos, ligų prevencijos asmenine ir šeimos patirtimi. Labai svarbu ir tai, kad ugdytųsi vaikų atsakomybė už savo ir artimųjų sveikatą bei sveikatai palankią aplinką. Konkurso objektas yra piešinys tema ,,Mano sveika šeima“, atspindintis vaiko asmeninį požiūrį, nuomonę, nuostatą, patirtį apie sveiką gyvenseną, ligų prevenciją šeimoje. Konkursas vyks dviem etapais.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis konkurso etapas vyks sveikatą stiprinančių mokyklų ikimokyklinėse ugdymo įstaigose. Konkursą inicijuoja ir datą nustato pačios ugdymo įstaigos. Pirmas konkurso etapas turi įvykti ne vėliau kaip iki lapkričio 15 d. Konkursinius darbus į antrąjį etapą reikės pristatyti nuo lapkričio 15 d. iki lapkričio 21 d. į Sveikatos mokymo ir ligų prevencijos centrą (adresu – Kalvarijų g. 153, LT-08221, Vilnius) ir registruoti elektroniniu paštu [email protected] pagal registracijos formą, patalpintą www.smlpc.lt interneto svetainėje. Registracijos forma turi būti pristatyta kartu su piešiniu, priešingu atveju piešinys nevertinamas ir konkurse nedalyvauja.

Antrasis ir finalinis konkurso etapai nuo lapkričio 22 d. iki lapkričio 25 d. vyksta Sveikatos mokymo ir ligų prevencijos centre. Konkurso finalo rezultatai bus paskelbti per 5 dienas po vertinimo komisijos posėdžio Sveikatos mokymo ir ligų prevencijos centro interneto svetainėje www.smlpc.lt. Konkurso laureatai bus padovanoti piniginiais ir septyniais skatinamaisiais prizais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų