• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs Venesuelos prezidento Hugo Chavezas gydytojas pareiškė, kad yra labai mažai vilties, jog prezidentas pasveiks. Anot jo, Venesuelos lyderiui liko mažiau nei dveji metai.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl H. Chavezo sveikatos būklės sklando prieštaringi pranešimai. Oficialiais duomenimis, prezidento būklė kiekvieną dieną vis gerėja po to, kai 57–erių lyderis užbaigė chemoterapijos kursą Kuboje.

REKLAMA

Interviu su meksikiečių leidiniu „Milenio Semanal“ Salvadoras Navarrete – buvęs H. haveso asmeninis chirurgas Venesueloje – buvo pesimistiškas dėl prezidento sveikatos būklės. „(...) tai reiškia, kad jam liko ne daugiau kaip dveji metai, – sakė S. Navarrette. – Remiantis informacija iš jo šeimos narių, H. Chavezas turi naviką dubens srityje, arba sarkomą, todėl jam skirta tokia stipri chemoterapija“.

REKLAMA
REKLAMA

S. Navarette interviu buvo paskelbtas tą pačią dieną, kai H. Chavezas išvyko į Kubą dar vienai gydytojų apžiūrai.

Venesuelos lyderis šeštadienį užtikrino, kad jo sveikata gerėja po krizės, kuri ištiko jį prieš keturis mėnesius.

Birželį H. Chavezui Havanoje buvo atliktos dvi operacijos: per vieną buvo išoperuotas abscesas dubens srityje, o per kitą – piktybinis auglys žarnyne.

Pasak S. Navarette, sprendimas surengti prezidento rinkimus anksčiau laiko – kitų metų spalį, o ne gruodį, kaip turėtų būti, susijęs su H. Chavezo silpna sveikata ir siekiu išlaikyti valdžią.

H. Chavezas valdžioje yra 12 metų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų