REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

54 tūkst. navigatorių, kurie į tikslą vairuotojus ves kultinės automobilių pasaulio asmenybės Džeremio Klarksono balsu, panašu, gali tapti kolekcine vertybe – išparduoti bus tik esantys parduotuvėse navigatoriai, o daugiau jų nebus pagaminta nė vieno. Pasirodo, Dž. Klarksono sudarytoje sutartyje su BBC numatyta, kad „Top Gear“ laidų vedėjas negali dalyvauti jokių su automobiliais susijusių gaminių gamyboje.

REKLAMA
REKLAMA

Apžvalgininkas, rašytojas ir TV laidų vedėjas Džeremis Klarksonas dar vasarą sugalvojo parduoti savo balsą – kultinės laidos „Top Gear“ visame pasaulyje išgarsintas vyras tuomet sukirto rankomis su olandų kompanija „Tom Tom NV“.

Ekstravagantiškas britas tapo net nauju „Tom Tom“ navigatorių balsu. Britų garsenybės balsas ne tik komanduoja automobilių vairuotojams megapolių chaose – olandai nusprendė išnaudoti ir labai savitą D. Klarksono jumoro jausmą. Teigiama, kad „Tom Tom“ navigatorių šeimininkai epizodiškai nustebinami vienokiu ar kitokiu garsaus brito juokeliu. Na, bet dabar visa tai jau tapo istorija...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų