REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė ACME pranešė spalio mėnesį Lietuvos ir 25 užsienio šalių rinkoms pristatanti planšetinį kompiuterį „Tablet TB01".

REKLAMA
REKLAMA

Pasak ACME generalinio direktoriaus Pauliaus Paršeliūno, „Tablet TB01„ yra strateginis ir svarbus kompanijos žingsnis į priekį. „Planšetiniai kompiuteriai užima vis svarbesnę ir didesnę rinkos dalį. Tikime prognozėmis, jog netolimoje ateityje vadinamosios „tabletės“ užkariaus rinką ir galbūt netgi pakeis nešiojamuosius kompiuterius. Matydami tokias tendencijas nelikome nuošalyje ir savo pirkėjams siūlome naują kokybišką produktą, kuris ne tik pasižymi madingu, patraukliu dizainu, bet ir atitinka visus šiandien planšetiniams kompiuteriams keliamus techninius reikalavimus", – sakė ACME vadovas.

REKLAMA

Pranešama, kad vos 391 gramą sveriantis ACME „Tablet TB01" planšetinis kompiuteris turi 7 colių (17,5 cm) įstrižainės lietimui jautrų ekraną, 1 GHz „Samsung“ procesorių, fotokamerą bei USB jungtį. Jame įdiegta „Android" operacinė sistema. Kompiuterio baterija klausantis muzikos veiks net pusę paros, o naršant internete ar žiūrint vaizdo įrašus – iki šešių valandų.

Pasak ACME atstovų, dar viena svarbi techninė detalė – atmintis. Vidinė ACME planšetinio kompiuterio atmintis – 4 GB, o su atminties kortele ji gali siekti ir 32 GB. ACME planšetinis kompiuteris kainuoja apie 649 litus. Gamintojų teigimu, tai ypač patraukli kaina lyginant su tokio tipo konkurentais, kurie daugeliui lietuvių iki šiol buvo neįperkami.

Komentuodamas techninius ACME planšetinio kompiuterio duomenis, P. Paršeliūnas sakė, kad tai paskutines technikos naujoves atitinkančios savybės, kurios leis kiekvienam žmogui patenkinti savo poreikius ir jaustis patogiai. Jis taip pat pabrėžė, kad ši ACME „tabletė„ veikia greitai dėl spartaus „Samsung“ 1 GHz procesoriaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų