• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Barcelonos“ gynėjas Gerardas Pique žurnalistams pareiškė manąs, jog vyriausiasis komandos treneris Josepas Guardiola pasirašys naują sutartį su Katalonijos klubu.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindiniu ekipos pergalių kalviu laikomas strategas dabar turi kontraktą su „Barca“, kuris baigia galioti ateinančių metų vasarą.

REKLAMA

Prieš savaitę Guardiola pareiškė, jog nenori pasirašyti ilgalaikės sutarties, nes, pasak jo, „tokiu atveju jis prarastų motyvaciją“.

Pique mano, kad treneris pasielgs taip, kaip elgdavosi pastaruosius kelerius metus - parašą ant naujo kontrakto pasirašys sezono metu.

„Nenoriu daryti jokio spaudimo treneriui. Jis viską padarys sau įprastu ritmu, taip, kaip darė ankstesniais metais. Jis pasirašydavo naują sutartį ir aš manau, kad lygiai tas pats įvyks ir šiame sezone“, - dienraščiui „El Mundo Deportivo“ sakė gynėjas.

„Aš manau, kad dabartinė komanda yra geriausia per visą istoriją. Ji neturi būti išblaškyta. Pepui patinka darbas, kurį jis dirba, o futbolininkai juo pasitiki. Manau, kad nėra jokių priežasčių, kurios priverstų J. Guardiolą palikti „Barcą“, - svarstė futbolininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų