REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anykščių politikai nepakankamai vertina populiarų socialinį tinklą „Facebook“ kaip bendravimo su potencialiais rinkėjais priemonę. Iš 25 Anykščių rajono tarybos narių „Facebook'e“ pavyko surasti tik septynis.

REKLAMA
REKLAMA

Sprendžiant iš publikuojamo turinio, populiariausio pagal vartotojų skaičių socialinio tinklo rajono politikai savo politiniams tikslams neišnaudoja. Čia nematyti kažkokių nors jų pareiškimų ar kitų politinės veiklos pėdsakų. Kaip ir daugelis eilinių „Facebook'o“ vartotojų, vietos politikai čia bendrauja su artimaisiais, žaidžia žaidimus ar dalijasi jiems patikusiomis nuorodomis.

REKLAMA

„Facebook“ kur kas populiaresnis yra tarp anykštėnų Seimo narių. Čia savo paskyras turi ir Antanas Baura, ir Vytautas Galvonas.

Tiesa, V. Galvonas internetinėje erdvėje už A.Baurą kur kas aktyvesnis - A.Baura turi tik 27, o V.Galvonas - 203 draugus.

Specialistai tikina, kad tinkamai naudojant, „Facebook“ gali tapti vienu pagrindinių politikų ir partijų komunikacijos kanalų, ypatingai siekiant patraukti jaunuosius rinkėjus, kurie yra aktyviausi socialinių tinklų vartotojai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų