REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalbos apie Šiaurės Amerikos Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) atstovo Chriso Kamano atvykimą į Kauno „Žalgirį“ tęsiasi. Apie tokią galimybę prabilo Bambergo „Brose Baskets“ klubo generalinis direktorius Wolfgangas Heyderis.

REKLAMA
REKLAMA

Anot Vokietijos čempionų, su kuriais žalgiriečiai kausis Eurolygos B grupėje, vadovo, „Brose Baskets“ ruošiasi dvikovai prieš „Žalgirį“ su Ch.Kamanu priešakyje. „Kamanas tikriausiai žais „Žalgiryje“, – neatskleidęs savo šaltinių sezono pristatyme teigė W.Heyderis.

REKLAMA

Dar rugpjūčio pradžioje „Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas užsiminė, kad savo komandoje norėtų matyti Ch. Kamaną ir NBA čempioną bei naudingiausią finalo žaidėją Dirką Nowitzkį. Tuomet verslininko kalbos buvo priimtos kaip pokštas.

Vis dėlto po kelių dienų jau pasirodė informacija, kad žalgiriečiai siūlo kontraktą Ch. Kamanui. Vokietijos pilietybę turintis amerikietis paneigė apie sudarytą sutartį, tačiau apie tai, kad juo domisi ar nesidomi „Žalgiris“, neužsiminė.

REKLAMA
REKLAMA

Ch. Kamanas Europoje rungtyniautų tik NBA lokauto metu. Aukštaūgis taptų antruoju žalgiriečiu, turinčiu sutartį tik lokauto metu. Anksčiau kauniečiai pagal tokias sąlygas sudarė sandorį su įžaidėju Ty Lawsonu.

NBA atstovas papildytų išretėjusią „Žalgirio“ vidurio puolėjo poziciją, kurioje spragą paliko atleistas „centras“ Omaras Samhanas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų