REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Senoliai yra mūsų gyvenimo pamatas ir tikrieji vertybių gynėjai ir puoselėtojai, sveikindama vyresniojo amžiaus bendrapiliečius Tarptautinės pagyvenusių žmonių dienos proga sako Seimo Pirmininkė Irena Degutienė.

REKLAMA
REKLAMA

„Žvelgdama į Jūsų pastangas ir aktyvią veiklą, džiaugiuosi, kad mūsų žilagalviai kolegos, vyresniojo amžiaus Lietuvos žmonės, neretai rodo pavyzdį jaunesniems už save. Jūsų bendruomenės veikla puošia ir turtina ne tik Jūsų pačių aplinką, bet ir visą Jūsų miesto, visą Lietuvos viešąjį gyvenimą. Jūs esate mūsų gyvenimo pamatas ir tikrieji vertybių gynėjai bei puoselėtojai“, – I. Degutienę pranešime cituoja Seimo Pirmininkės sekretoriatas.

REKLAMA

Seimo Pirmininkė apgailestauja, kad Lietuvos ekonominė situacija ne visada leidžia deramai pasirūpinti mūsų vyresniaisiais piliečiais, ir padėkojo už vyresnio amžiaus žmonių supratingumą ir kantrybę, už skleidžiamas šiltas ir malonias emocijas, pasitikėjimą ir gėrį, artumą ir nuoširdumą.

„Nuoširdžiai tikiu, kad Jūsų bendra veikla ne tik praskaidrina Jūsų kasdienybę, bet yra naudinga kiekvienam Jūsų bendruomenės žmogui ir kartu visai Lietuvai. Kiekvienam iš Jūsų linkiu stiprios sveikatos, fizinės ir dvasinės tvirtybės, šalia esančiųjų palaikymo bei kuo geriausios kloties!“ – sako I. Degutienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų