• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ – žurnalisto Tomo Čyvo straipsnis „Euro naudą velniai gaudo“. Dauguma pamena, kaip kadencijos pradžioje, baugindama artėjančia ir bręstančia katastrofa, dabartinė premjero Andriaus Kubiliaus Vyriausybė ėmė naktimis kaitalioti mokesčius ir isteriškai diegti reformomis vadintus eksperimentus. Daugelio oponentų įsitikinimu, Vyriausybė taip tik pagilino krizę. Dabar, kai pasaulio žiniasklaida griaudėja apie naują krizės etapą, Graikijos ir dar kelių šalių galimą bankrotą, artėjančią recesiją euro zonoje, mūsų valdžią gaubia tyla.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ skaitykite žurnalistės Julijos Kiško straipsnį „Kodėl Lietuvos valdžia taip bijo demokratijos“. Seimas nepritarė įstatymų pataisoms, kuriomis būtų buvęs pratęstas parašų rinkimo terminas piliečiams inicijuojant referendumą. Portalas „Balsas.lt“ klausia politologų, kodėl?

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Garsus įkaitas laukia pagrobėjo vaidmens“. Prieš dešimt metų Panevėžyje vykusią įkaitų dramą išgyvenęs Aleksandras Špilevojus savaitraščiui „Balsas.lt savaitė“ papasakojo, kas iš tiesų dėjosi tą datą.

„Kapital bank“ tarybos pirmininkas, bendrovės „Prime investment“ valdybos narys Arturas Feiferas, žvelgdamas į investavimo perspektyvas, mato pozityvių dalykų. Interviu su bankininku skaitykite rubrikos „Savaitės interviu“ straipsnyje „Saugus plaukiojimas neramiuose finansų vandenyse“.

REKLAMA
REKLAMA

Kas nėra bent kartą gyvenime svajojęs, kaip leidžia pinigus? Ne keletą kupiūrų, bet dideles sumas. Tikriausiai dauguma mūsų yra turėję tokių fantazijų. Apie tai, ką galima nusipirkti už milijoną skaitykite rubrikoje „Pinigų skonis“.

Pajėgiausias Lietuvos tenisininkas 21-erių Ričardas Berankis tvirtai pasiryžęs iki metų pabaigos grįžti į pajėgiausių pasaulio tenisininkų šimtuką ir žadėjo vėl pagelbėti Lietuvos rinktinei. Interviu su juo skaitykite rubrikoje „Sirgalių tribūnos“.

Nuo žiaurumų, sekso, smurto iki Lietuvos didikų – rašytojas Edmundas Malūkas šiuo metu visa galva pasinėręs į Lietuvos istoriją. Interviu su rašytoju rasite rubrikos „Spindintis gyvenimas“ straipsnyje „E.Malūkas:„Tam tikrą misiją atlikau“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Technologijos“ – išmanusis telefonas moterims. Taivano bendrovė HTC pristatė pirmąjį „Android“ operacinės sistemos išmanųjį telefoną „HTC Rhyme“, skirtą moterims.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitė (nuotr. Balsas.lt)Balsas.lt savaitė (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų