REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Pasaulio „Formulės-1“ automobilių lenktynių čempionato 14-ąjį etapą - Singapūro „Grand Prix“ lenktynes - sekmadienį laimėjo iš pirmosios pozicijos startavęs sezono lyderis vokietis Sebastianas Vettelis iš „Red Bull-Renault“ komandos.

REKLAMA
REKLAMA

Tai devintoji 24-erių metų Vokietijos lenktynininko pergalė šį sezoną ir 19-oji per visą karjerą.

REKLAMA

S. Vettelis, „Red Bull“: „Pirmiausia, esu labai patenkintas rezultatu, nes bolidas klausė tiesiog puikiai visos distancijos metu. Gan lengvai atsiplėšiau nuo varžovų. Nors saugos automobilio pasirodymas nebuvo mūsų planuose, nes po 30 ratų jau buvau atsiplėšęs 30 sekundžių.

Tačiau lenktynių atnaujinimą pradėjau gerai. Man pasisekė, nes tarp manęs ir Jensono Buttono buvo keli pilotai, atsilikę ratu, todėl iš karto pradėjau greitėti.

REKLAMA
REKLAMA

Lenktynių pabaigoje kilo problemos su spūstimis: jeigu pasiveji ratu atsilikusius, prarandi labai daug laiko. Paskutiniame rate prieš mane buvo didelė bolidų grupė, ir kai kirtau finišo liniją, mano persvara jau buvo nedidelė. Bet kontroliavau situaciją.

Apskritai, fantastiškas rezultatas. Man labai patinka ši trasa su visais jos sunkumais, nes Singapūro Didysis Prizas – vienos iš ilgiausių lenktynių, jeigu ne pačios ilgiausios. Variklis dirbo gerai, „Renault“ variklių gamintojai atliko puikų darbą. Kalbant apie titulą, tai šansai jį laimėti bus kitose lenktynėse.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų