• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kultinis laidų vedėjas ir muzikantas Algis Ramanauskas – Greitai jau netrukus, sekmadienį, LNK eteryje debiutuos su nauju didelio pasisekimo Europos televizijose sulaukusiu TV formatu „Dainuok, jei gali“ („Sing if you can“).

REKLAMA
REKLAMA

Į partneres Algiui teko įspūdinga televizijos naujokė žurnalistė Rimantė Kulvinskytė. Aukšta mergina sulaukia nevienareikšmių Algio komplimentų. Tik susipažinęs, jis Rimantę praminė „milžine pupyte“.

REKLAMA

Laidos žiūrovai nustebs išgirdę, kad Algis gražiąją partnerę Rimantę TV eteryje vadina Rimantu. Tačiau vyrišku vardu vadinama Rimantė neįsižeidžia.

„Jis labai ilgai kartu dirba su Rimu Šapausku, todėl atleidžiu jam, kad maišosi, - juokiasi naujoji „Dainuok, jei gali“ vedėja. – Iš tikrųjų, tai tada, kai jis mane pavadino milžine pupyte, aš pasakiau, kad būsiu pirmoji moteris transvestitė laidų vedėja Lietuvoje. Todėl jis mane iki šiol kandžioja. Filmavimo aikštelėje kartais pavadina Guliveriu“.

Pirmojoje „Dainuok, jei gali“ laidoje dainuoti ekstremaliomis sąlygomis bandys Merūnas, Mia, Liepa, Ingrida Kazlauskaitė, Vitalijus Cololo ir Deivydas Zvonkus. Laimėtojų komanda laidoje išloštus pinigus dovanos 11 metų berniukui Arui, sergančiam vėžiu. Už šiuos pinigus jis svajoja pirmą kartą gyvenime išvažiuoti į užsienį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų