• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvoje vis labiau populiarėjant išamniesiems telefonams, sparčia daugėja ir specilaiai jiems kuriamų programėlių. Didelę dalį tokių Lietuvoje sukurtų programėlių galima rasti „Omnitel" tinklalapyje: „iPhone 4“ telefonui skirtų jau yra 69, telefonams su „Android“ operacine sistema - 64.

REKLAMA
REKLAMA

Vienos populiariausių yra Europos krepšinio čempionatui skirtos programėlės, tarp jų ir „Orange Fever 2011“, tinkama ir „Apple“, ir „Android“ platformoms. Krepšinio karštine užsikrėtusiems aistruoliams ši programa visiškai nemokamai. Tokią galimybę suteikė projekto remėjai: šviesolaidinis internetas „ZEBRA“ ir „DnB Nord“ bankas, tad jau dabar „iPhone“ išmaniojo telefono programėlę galite atsisiųsti iš „AppStore“, o „Android“ telefonams - iš „Android Market“.

REKLAMA

Sprendžiant iš vartotojų atsiliepimų, tai viena geriausių programėlių, sukurtų šiam Europos krepšinio čempionatui. Atsižvelgus į vartotojų pasiūlymus jau išleista atnaujinta versija, kuri veikia ne tik greičiau, tačiau turi ir papildomų funkcijų. Tiesiogiai iš programėlės galite pasidalinti savo įspūdžiais apie įvykusias varžybas „Facebook“ socialinio tinklo profilyje, peržiūrėti detalią statistiką bei bendrauti su krepšinio aistruoliais iš viso pasaulio pokalbių kambaryje. Jei pamiršote praėjusių varžybų rezultatą – jį rasite šioje programoje, o jei norite paguosti pralaimėjusių priešininkų sirgalius – parašykite žinutę jiems visą parą vykstančiame pokalbių kambaryje. Beje, jei prireiktų svečiams iš užsienio parodyti, kaip nuvykti iki artimiausios arenos arba kur jie gali papietauti, ši programėlė jums taipogi pravers. Visos išvardytos funkcijos veikia puikiai, tad ši programėlė, pradėjusi veikti tik rugpjūčio 31 d., jau dabar aplenkė kai kurias panašaus pobūdžio programas ir, taip pat kaip Lietuvos krepšininkai, kaunasi dėl aukščiausios vietos su lyderiais.

REKLAMA
REKLAMA

Programėlę sukūrė „Innovative Global Technology Software„ (IGTS) komanda, kurią sudaro 5 ambicingi įvairių sričių profesionalai. Įmonė kuria programas visiems išmaniesiems telefonams, socialiniam tinklui „Facebook“, filmuoja 360 laipsnių videofilmus bei siūlo papildytos realybės (augmented reality) sprendimus. Pasak IGTS atstovų, artimiausiu metu programėlės vartotojams „Facebook“ tinklalapyje bus pristatytas konkursas, kuriame bus galima laimėti išmanųjį telefoną „iPhone 5“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų