REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pernai liepą Klaipėdos apygardos teismas Petrą Miežetį pripažino kaltu dėl to, kad jis tyčia verdančiu vandeniu nuplikė savo mažametį sūnų. Šiandien jo žmonai taip pat gresia teismas. Ji kaltinama nesuteikus reikiamos pagalbos apiplikytam berniukui.  Ar tikrai reikia keturių mažamečių vaikų tėvus izoliuoti nuo visuomenės? – klausia šio antradienio LNK laida „24 valandos“.

REKLAMA
REKLAMA

Lena į Lietuvą atvyko iš Kaliningrado srities. Šiandien moteriai gresia ne tik teistumas, bet ir deportacija iš šalies. Lena Miežetienė įtariama nesuteikus pagalbos apsiplikiusiam berniukui. Moteris negali patikėti tokiu teismo sprendimu – ji esą darė viską, kas buvo jos valioje.

REKLAMA

Likimas šiai šeimai buvo negailestingas. Kartą, vakarieniaujant, kuomet visi vaikai sėdėjo prie stalo – berniukas truktelėjo už virdulio laido. Vanduo buvo ką tik užviręs...

Nebe pirmą kartą lankome šią šeimą. Viskas prasidėjo kaip muilo operoje – žentas

neįtiko uošviams. Buvo, kaip sakoma, žemesnio luomo. Gimus vaikeliui, atrodė viskas susitvarkys, bet netikėtai mirė jaunoji mama – insultas.  Kai mažajam sūneliui suėjo dveji, Petras vedė antrą kartą. Našlę su dviem vaikais. Moteris nuoširdžiai mylėjo ir Petrą, ir jo vaiką. Greitai šeima pagausėjo.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau Algimantas ir Birutė  Zaliapūgos – kaip mirusios dukters atminimą – norėjo patys auginti anūką. Tėvas nesutiko gražiuoju atiduoti sūnaus. Tuomet – ta skaudi nelaimė ir kaltinimas tyčia apiplikius savo vaiką.  Petras Miežetis  nuteisiamas griežčiausia bausme – 8-eriems metams kalėjimo.

„Mintyse apkabinu vaikus kelis kartus per dieną, ir jei ne tikėjimas juos pamatyti gyvus ir sveikus – neištverčiau“, - pasakojo daugiau kaip  metus nuo artimųjų atskirtas Petras Miežetis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų