REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Karštoji tema“ naujausiame savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje pasakoja apie buvusį Ignalinos urėdą Vergantą Valiuką. Žurnalistai Giedrius Šimkėvičius ir Vidmantas Babrauskas nagrinėja skandalą, kilusį dėl to, kad V. Valiukas, dalyvaudamas konkurse urėdo vietai užimti neva pateikė padirbtą aukštojo mokslo diplomą. Su Generaline miškų urėdija besibylinejantis V. Valiukas tikina, kad netikro diplomo kopiją į jo dokumentus įkišo priešai, keršijantys už jo principingumą. V. Valiukas kalba apie korupciją miškų ūkyje, tuo tarpu Generalinė prokuratūra vykdo ikiteisminį tyrimą pagal Generalinės urėdijos skundą.

REKLAMA
REKLAMA

„Tryliktajame puslapyje“ Dailius Dargis nagrinėja, kaip policija gali būti susijusi su mašinų vagimis. Neseniai Kaune sulaikyti du Kauno rajono policijos komisariato kelių patruliai Arijus Janušis ir Giedrius Barauskas. Jie įtariami bandę papirkti Policijos departamento Kriminalinės policijos biuro pareigūnus, pakaunėje aptikusius svetur vogtą 2009 metų penktosios serijos BMW automobilį. Nustatyta, kad jo kėbulo numeris buvo perkaltas. Mašina oficialiai jau priklausė 19 metų policijoje dirbusiam A. Janušiui. D. Dargis aprašo ir kitus atvejus, kada galima įtarti, kad policija bendradarbiavo su mašinų vagimis.

REKLAMA

Rubrikos „Savaitės interviu“ herojus šįkart yra Linas Linkevičius, buvęs krašto apsaugos ministras, kurio kvietimas į premjero Andriaus Kubiliaus patarėjų būrį sunervino kai kuriuos Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos veikėjus. L. Linkevičius tikina, kad jam rūpi dalykinė veikla, o ne politika.

„Pinigų skonyje“ Rūta Levickaitė aprašo, kaip krepšinio čempionatui pasiruošė Kaunas. Kartu ji konstatuoja, kad Lietuvoje jau sklando istorijos apie pirmojo varžybų etapo miestus - Klaipėdą, Panevėžį, Alytų ir Šiaulius, kur kai kurie verslūs žmonės, užsikėlę maisto ir viešbučių kainas, liko it musę kandę. Sirgaliai, nors ir atvykę iš Vakarų turtingesnio pasaulio, nepanoro Lietuvoje savo pinigų švaistyti į kairę ir dešinę. Priede „Finansai plius“ ekonomistas Žygimantas Mauricas svarsto apie valstybių bankrotus.

REKLAMA
REKLAMA

„Ateities pranašuose“ pranešama apie gana akivaizdų dalyką – žmogaus smegenys jau nebeturi fizinių galimybių tobulėti.

„Spindintis gyvenimas“ suteikia ne itin dažną progą paskaityti legendinės lietuvių dainininkės Nelės Paltinienės minčių. Sunku patikėti, kad scenoje ji jau 60 metų.

Tai anaiptol ne visos įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite  perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)

Balsas.lt savaitė (nuotr. Balsas.lt)Balsas.lt savaitė (nuotr. Balsas.lt)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų