REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne be reikalo žinoma būrėja ir astrologė Vaiva Budraitytė, išmetusi pažinčių laidos „Būk mano meile!“ vedėjai Ingai Norkutei kortas, žadėjo žaviai serialų žvaigždei, kad dar šiemet ji sulauks ypatingo vyrų dėmesio, o gal net rimtesnių pasiūlymų.

REKLAMA
REKLAMA

„Matau, kad dėl Ingos špagas sukryžiavę net keli vyrai. Kuris jų laimės jos širdį – dar neaišku, tačiau esu tikra, kad artimiausiu laiku Ingos laukia daug meilės staigmenų“, ‒ pasakoja Vaiva.

REKLAMA

Kad būrėjos Vaivos prognozės pildosi, įsitikino ir pati Inga – į „Būk mano meile!“ filmavimą atvažiavęs jaunikis italas, vos pamatęs gražiąją vedėją, ėmė žerti komplimentus. Sunerimusios nuotakos, atvykusios kovoti dėl žavaus naktinio klubo savininko širdies, nusprendė nenusileisti ir pademonstravo tokių talentų, kad ir jaunikis, ir jo draugai iš Italijos neteko amo.

Ar pavyko charizmatiškam porų konsultantui Vyteniui Pauliukaičiui užgesinti tarp Ingos Norkutės ir jaunikio Pierro įsižiebusias aistros kibirkštis ir ištekinti kurią nors iš trijų nuotakų, žiūrėkite laidoje „Būk mano meile!“, trečiadienį, 17.40 per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų