REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Po pralaimėjimo 68:77 Ispanijos rinktinei antrojo Europos čempionato etapo Vilniuje starte Vokietijos nacionalinės komandos lyderis Dirkas Nowitzkis su optimizmu žvelgia į likusias dvejas grupės rungtynes ir tikisi pergalių.

REKLAMA
REKLAMA

„Per lemiamą rungtynių momentą padarėme keletą klaidų ir tai mums kainavo pergalę. Pradėjome tikrai neblogai, žaidimas buvo lygus ir paskutiniame kėlinyje, tačiau laimėti nepavyko“, - kalbėjo 19 taškų pelnęs ir 7 kamuolius atkovojęs D. Nowitzkis.

REKLAMA

NBA čempionas ir naudingiausias NBA finalų žaidėjas tvirtino, kad žaidimas su ispanais buvo ilgas ir fiziškai kietas – ypač prieš aukštus varžovų žaidėjus baudos aikštėje.

„Liko tikrai nedaug – dvi rungtynės šiame etape, tačiau vistiek neprarandame vilties patekti į atkrintamąsias kovas Kaune. Rytoj laisva diena – atsipūsime ir nusiraminsime. Kitos rungtynės mums bus tarsi paskutinės. Turkija – labai pavojinga komanda ir turime atitinkamai nusiteikti“, - kalbėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA

„Ispanai yra bene geriausia turnyro komanda, todėl pasinaudojo mūsų klaidomis ir spragomis gynyboje. Laimei, aš jau esu žaidęs olimpiadoje, tačiau turime 8-9 jaunus vyrukus, kurie tokios patirties dar neturi, todėl norėčiau dėl jų pasistengti“, - tikino D. Nowitzkis.

Ispanijos rinktinės strategas Sergio Scariolo komentavo, kad fiziškai kietose rungtynėse vokiečiai itin gerai pasirodė. „Manau, kad gerai susitvarkėme su D. Nowitzkio ir Chriso Kamano gynyba. Apskritai mūsų gynyba buvo gera. Turime atgauti jėgas ir toliau kausimės su serbais“, - sakė jis.

Vokietijos rinktinė kitas rungtynes E grupėje žais penktadienį – su Turkijos komanda, o sekmadienį – su Lietuvos nacionaline ekipa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų