REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prostitucija ne savo noru - taip būtų galima pavadinti istoriją, kurią trečiadienį papasakos LNK laida „24 valandos“. Dvi dvidešimt trejų metų šiaulietės ir du suluošinti jų likimai. Merginų pasakojimai verčia susimąstyti, ar iš tiesų taip nesaugu gyventi mūsų šalyje.

REKLAMA
REKLAMA

Metus draugavusi su vaikinu, planavusi bendrą ateitį, svajojusi apie šeimą, šiandien Aušra save vadina auka, nukentėjusia ne nuo kokio nors nepažįstamo tipo, o nuo savo mylimojo. Vyro, prisistatančio garbingu verslininku, kuris įviliojo Aušrą į gudriai paspęstas finansines pinkles, o po to talžė diržo sagtimi, versdamas užsiimti prostitucija.

REKLAMA

Kad patirties įvairiausio plauko veikloje keturiasdešimtmetis vyras turi begalę, abejonių nekyla. Apie tai byloja gausybė skelbimų ne tik pažinčių portaluose, bet ir laikraščiuose. Vežame keleivius ir krovinius į užsienį ir atgal, superkame naudotus automobilius, siūlome darbą Anglijoje, Olandijoje, Norvegijoje. Be visų šių veiklų aktyvusis Šiaulių verslininkas užsiima nekilnojamu turtu.

Natūralu, kad apsukrus ir niekuomet nesnaudžiantis šiaulietis, pasak merginos, gundė ją savarankiško verslo galimybėmis. Tačiau Aušra neturėjo darbo ar nekilnojamojo turto,  kurį būtų galima užstatyti bankui, kad gautų kreditą. Žmogaus, kuris ryžosi paskolinti merginai net keturiasdešimt septynis tūkstančius litų grynaisiais, Aušra sako akyse nebuvo mačiusi, bet juk tai vyro, su kuriuo ji draugauja jau gerą pusmetį, draugas.

REKLAMA
REKLAMA

Vadinasi, juo tikrai galima pasitikėti. Tik po to, kai salonas, kuriame mergina tikėjosi daryti ajurvedinį masažą, pradėjo veikti, ji suprato papuolusi į spąstus. Vyras, kuris per pusmetį buvo užkariavęs jos širdį, kuriam ji jautė tik šilčiausius jausmus, staiga virto šlykščiu ir nevaldomu gyvuliu...

Antrosios laidos herojės Akvilės istorija ne mažiau sukrečianti. Išsituokusi ir viena sūnelį auginanti mama į tą patį prostitucijos liūną pateko tiesiog ieškodama masažistės darbo. Šiandien abi merginos pasiryžusios padaryti viską, kad kaltininkas būtų nubaustas, o taip pat paviešinti savo istorijas jums. Tam, kad išgelbėtų kitas merginas nuo panašaus likimo. „24 valandos“ trečiadienį 16.40 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų