• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„KK2 vasaros“ žurnalistų komandai teko imtis pačių įvairiausių užduočių. Savo tyrimą ji atliko ir sostinės Žirmūnų mikrorajone, kur liepos mėnesį siautėjo pats tikriausiais maniakas, kurio pagrindinis pomėgis - vidury dienos užpuldinėti moteris su trumpais sijonėliais. Vietiniai gyventojai maniaką pramynė Žirmūnų gašlūnu.

REKLAMA
REKLAMA

Klausiama apie tai, ar jaučia grėsmę vaikščiodama gatvėmis viena iš Žirmūnų gyventojų sakė nekreipianti į tai pernelyg daug dėmesio. „Eidama kažkada pagalvojau, kas butu jeigu prieitų. Na, bet nežinau, ar iš tiesų jis kažkur apie mano namus slankioja. Jei toks vyras užpultų, rėkčiau“, - kalbėjo moteris.

REKLAMA

Maniakas veikė vienas, tačiau pavojingas buvo bet kuriuo paros metu. Vyras patykodavo dailios moters Žirmūnų mikrorajono pakelėje, tyliai prisiartindavo ir puldavo. Iškrypėlis staigiu judesiu kilstelėdavo aukos sijoną stengdamasis prieš jai pabėgant nuodugniai viską apčiupinėti. Išpuoliai baigdavosi garsiai pagalbos besišaukiančios grabaliojamos merginos pabėgimu.

Nukentėjusiųjų merginų buvo dešimtys ir nors Žirmūnų mikrorajono gyventojai ėmė spęsti maniakui spąstus, netgi nubraižė išpuolių žemėlapį ir mėgino supti teritoriją, tačiau sučiupti iškrypėlio nepavyko.

REKLAMA
REKLAMA

Apmaudžiausia, anot „KK2 vasara“ komandos, tai, kad Žirmūnų mikrorajonas prarado savo moterišką žavesį, nes dauguma gražuolių, džiuginusių vyrų akis daliomis kojomis įsispraudė į kelnes. „Apie Žirmūnų gašlūną skaičiau, tačiau pačiai ačiū Dievui, susidurti neteko. Vaikštau su kelnėmis, o ne su sijonais, todėl tikiuosi, kad nieko nenutiks“, ‒ sakė džinsus vilkinti mikrorajono gyventoja Dovilė, taip pat pridūrė anksčiau nevengusi ir sijonų.

Kviečiame žiūrėti visą „KK2 vasaros“ reportažą apie Žirmūnų gašlūną:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų