REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Visiškai netinkama diena bendravimui su mylimu žmogumi, santykių aiškinimuisi. Romantiški pasimatymai, kuriuos esate suplanavę, gali atnešti tik nusivylimą. Susitelkite ties maloniomis smulkmenomis. Norėsite keliauti ir atrasti dar nepažįstamas vietas.

Avinas. Visiškai netinkama diena bendravimui su mylimu žmogumi, santykių aiškinimuisi. Romantiški pasimatymai, kuriuos esate suplanavę, gali atnešti tik nusivylimą. Susitelkite ties maloniomis smulkmenomis. Norėsite keliauti ir atrasti dar nepažįstamas vietas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Būsite patys į save nepanašūs: pradėsite daug darbų ir nesirūpinsite tuo, ar jie bus pabaigti iki galo. O sutarti su jumis bus sunku: jūsų interesai keisis kaip debesys danguje, o prioritetų kaita gali iššaukti rimtus pykčius. Dėmesio jums netruks, tiesa, jis ne visuomet bus malonus.

REKLAMA

Dvyniai. Maloni, rami diena, galėsite ramiai atsipūsti nuo rūpesčių ir maišaties. Net patys paprasčiausi dalykai suteiks jums džiaugsmo. Nuoširdžiai džiaugsitės rodomu dėmesiu, o ir patys nešykštėsite rūpestingumo artimaisiais žmonėmis. Jūsų optimizmas ir mokėjimas džiaugtis nepaliks abejingų.

Vėžys. Labai sudėtinga diena įsimylėjusiems. Esmė ta, kad jausmai ir prisirišimas išgyvens tam tikrą transformaciją, ir ji bus gana skausminga. Stenkitės išsiaiškinti, ko iš tikrųjų norite ir neleiskite aplinkiniams manipuliuoti jumis. Skirkite šią dieną savo norų įgyvendinimui.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Rami ir taikinga diena: ne dėl to, kad problemų nebus, bet dėl to, kad jūs nenorėsite šiuo metu jas spręsti. Norėsis atidėti bet kokius darbus ar užkrauti juos kitiems, tik jauskite ribas. Galimi malonūs siurprizai ir dovanos, o kai kuriais atvejais – senų svajonių išsipildymai.

Mergelė. Sunkiai seksis bendrauti: būsite užsiėmę savo reikalais ir neturėsite laiko aplinkiniams. Pats laikas pagalvoti apie sveikatą, praleisti laiko sveikatinimosi procedūroms. Venkite susitikimų su mažai pažįstamais žmonėmis, taip pat ilgų kelionių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Gyvybinis potencialas vis mažėja, o tai gali neigiamai atsiliepti jūsų savijautai. Stenkitės vengti fizinio krūvio. Nerizikuokite valgydami naują maistą. Dėka jūsų mokėjimo rinktis žmones, galite išvengti nemalonių asmenų ir gauti reikiamos naudos.

Skorpionas. Užsiimkite kasdieniniais buitiniais rūpesčiais, spręskite problemas, susijusias su nekilnojamuoju turtu, planuokite išvykas. Norėsite turėti viską iš karto – ir tai bus esminė jūsų klaida. Klausykite aplinkinių patarimų savarankiškų sprendimų daryti nerekomenduojama.

REKLAMA

Šaulys. Sumažės gyvybinis potencialas ir tai gali sugadinti esamus planus, iššaukti ne itin malonias permainas. Tik neskubėkite nusivilti, nes tai nereiškia, kad nieko nebus galima pataisyti. Šią dieną susilaikykite nuo kelionių, visus susitikimus paskirkite gerai jums žinomoje teritorijoje.

Ožiaragis. Nelengva diena, nors ir įdomi. Aplinkiniai iš jūsų lauks daug ko, tačiau prieš pradedant veikti, jums patartina susidėlioti prioritetus ir norus. Jei pasiduosite kitų įtakai ir ignoruosite savo interesus, galite nepasiekti to, ko norite. Tačiau iš esmės – diena labai palanki karjeros augimui.

REKLAMA

Vandenis. Jausitės energingi ir veiksite ryžtingai, tik būsite linkę pervertinti savo jėgas. Gyvybinis potencialas bus linkęs mažėti, taip pat jausite negalavimus. Susilaikykite nuo ilgalaikių kelionių, ypač jei tai liečia klimato pokyčius. Diena tinkama sveikatinimosi procedūroms.

Žuvys. Maloni ir džiaugsminga diena, kurios įvykiai nuteiks jus pozityviai. Nereikės jokių jėgų, norint gauti tai, ko trokštate. Didelė lengvų pergalių tikimybė. Asmeniniai santykiai bus stabilūs ir laiko patikrinti. Pasikliaukite savo intuicija ir neatsisakykite artimųjų pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų