REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Laukia įtempta diena: susikaupė daug reikalų ir visi pareikalaus iš jūsų nemažai dėmesio. Teks pasitelkti ir savikontrolę, ir susikaupti praktiškai sprendžiant įvairius uždavinius. Santykiai su mylimu žmogumi taip pat nebus stabilūs, o pyksitės dėl įvairių menkniekių.

Avinas. Laukia įtempta diena: susikaupė daug reikalų ir visi pareikalaus iš jūsų nemažai dėmesio. Teks pasitelkti ir savikontrolę, ir susikaupti praktiškai sprendžiant įvairius uždavinius. Santykiai su mylimu žmogumi taip pat nebus stabilūs, o pyksitės dėl įvairių menkniekių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Labai gera diena tiems, kurie žino ko nori. Tokios tendencijos būdingos tiek profesinei, tiek ir asmeninei sferai. O tie, kurie blaškosi ir nepasitiki savo intuicija, turės nemažai problemų – pasitikėjimas savimi mažės. Būkite savarankiškesni, nes kitaip nesulauksite teigiamų rezultatų.

REKLAMA

Dvyniai. Jums atrodys, kad galite pasiekti bet kokio išsikelto tikslo, tačiau teks ne kartą suabejoti savo optimizmu. Būkite pasiruošę, kad kelyje bus ne viena kliūtis. Pasikliaukite savo jėgomis ir išvengsite nereikalingų iliuzijų bei nusivylimų. Atkreipkite dėmesį į mažas džiuginančias smulkmenas.

Vėžys. Jūs būsite apdovanoti už savo įdėtas pastangas – kiek įdėsite darbo, tokie bus ir rezultatai. Tokios tendencijos lies ir profesinį, ir asmeninį gyvenimą. Vėl gali susijungti poros, kurios buvo iširusios dėl įvairių ginčų ar menkaverčių nesutarimų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Turėsite puikias galimybes susitvarkyti finansinius reikalus, išspręsti visas problemas. Užsiimkite reikalais, kurie reikalauja savianalizės ir informacijos patikrinimo. Būtinai remkitės savo gyvenimiška patirtimi. Mylimas žmogus dovanos jums supratimą, apgaubs rūpestingumu ir dėmesiu.

Mergelė. Svarbiausiai, ką turite šiandien padaryti – teigiamai panaudoti susikaupusią energiją. Jūsų dėmesio reikalaus dauguma darbų: susidėliokite prioritetus, venkite suirutės, tik jokiais būdais nestovinėkite vienoje vietoje. Sudėtinga bus sutarti su artimais žmonėmis, o daugelis šio ženklo atstovų vis dairysis atgal į praeitį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Diena bus pilna įvairiausių emocijų, ir jus lydės pakelta nuotaika, nors vakare gali laukti ir nusivylimas. Jei norite to išvengti, stenkitės derinti tai, kas malonu ir naudinga. Sėkminga finansiškai diena, lengvai susitarsite su dalykiniais partneriais. Romantinėje sferoje vyraus pozityvios tendencijos.

Skorpionas. Diena praeis ramiai, jei vengsite kontaktų su nemaloniais jums žmonėmis ir nestosite į neaiškią konkurencinę kovą. Kuo mažiau nereikalingų jėgų, tuo palankesnės jums žvaigždės. Asmeniniai santykiai vystysis palankiai. Ir apskritai situacija visose srityse stabilizuojasi.

REKLAMA

Šaulys. Nelabai įsivaizduojate, ko jūs iš tiesų norite, ir čia yra pagrindinė jūsų problema. Jei vien tik seksite gaunamais patarimais, tas nieko gero neduos. Žinoma, reikia klausyti ne tik savo intuicijos, bet ir remtis kitų patikrinta patirtimi. Besirūpindami vien tik savais interesais, pamiršite aplinkinius.

Ožiaragis. Nuostabi diena įsimylėjėliams ir tiems, kurių pagrindinis prioritetas šuo metu – asmeninių santykių laimė. Mėgausitės jausmų tyrumu ir pilnatve. Puiki diena romantiniams prisipažinimams, siurprizų mylimam žmogui ruošimui, pradėti kartu gyventi.

REKLAMA

Vandenis. Gyvybinis potencialas mažės, jus neigiamai veiks aplinkiniai, būsite pernelyg jautrūs ir pažeidžiami. Saugokite save ir kuo mažiau kontaktuokite su nemaloniomis asmenybėmis. Ignoruokite kritiką, įžeidžiančius juokus ir nebijokite elgtis taip, kaip jums atrodo teisinga.

Žuvys. Visus nemalonumus sutiksite su filosofine ramybe: jau nuo pačio ryto suvoksite, kad esamų aplinkybių negalite kontroliuoti. Pozityvios tendencijos vyraus asmeniniame gyvenime, sulauksite artimų žmonių paramos, o nuoširdus rūpestis mylimu žmogumi leis jums išvengti suirzimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų