REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Įdomi ir produktyvi diena. Tačiau turėkite omeny, kad reikės palaukti apdovanojimų už nuopelnus. Jokiais būdais neplanuokite stambių investicijų, nepirkite brangių daiktų – finansinė sritis nepalanki. Įsimylėję ras bendrą kalbą, o ir su aplinkiniais bus lengva bendrauti.

Avinas. Įdomi ir produktyvi diena. Tačiau turėkite omeny, kad reikės palaukti apdovanojimų už nuopelnus. Jokiais būdais neplanuokite stambių investicijų, nepirkite brangių daiktų – finansinė sritis nepalanki. Įsimylėję ras bendrą kalbą, o ir su aplinkiniais bus lengva bendrauti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Susitaikykite su tuo, kad kai kurie planai taip ir liks planais, o idėjų įgyvendinimui teks palūkėti. Negalima sakyti, kad žvaigždės nusisuko nuo jūsų, tačiau kol kas jos jums ir nepadeda. Romantiški santykiai vystosi ne taip, kaip norėtųsi jums, konfliktai galimi net ir stabiliose porose.

REKLAMA

Dvyniai. Ne itin sėkmingas ir palankus periodas, tačiau teigiamos tendencijos primins apie save. Jūsų užduotis – pasinaudoti palankia situacija ir įveikti kliūtis, kurios stovi jums skersai kelio. Kaip klostysis asmeniniai santykiai daugeliu atveju priklausys nuo jūsų.

Vėžys. Būsite per daug pažeidžiami ir jausmingi, todėl reikės artimųjų žmonių pagalbos. Laimei, pavyks išvengti nemalonių siurprizų asmeniniame gyvenime. Darbiniuose reikaluose kojas kaišios konkurentai ir tie, kas jums linki blogo. Pasitikėkite savo jėgomis ir nebijokite sunkių užduočių.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Didelio dėmesio pareikalaus santykiai su mylimu žmogumi. Atrodo, kad šioje sferoje dominuos nepalankios tendencijos ir nesutarimai bei konfliktai augs kiekvieną akimirką. Profesinėje sferoje tuo tarpu vyraus pozityvios tendencijos ir jos bus vis stipresnės.

Mergelė. Bus reikalingas ypatingas atsargumas, ypač jei ruošiatės spręsti finansinius klausimus. Susilaikykite nuo pirkinių, nešvaistykite savo pinigų ir nesinaudokite svetimais – galite juos pamesti. Artimų žmonių rate jausitės ramiai, tik vargu, ar pajusite paramą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Romantiniai santykiai bus veikiami negatyvių tendencijų, tad teks išgyventi gan sudėtingą laiką. Netinkamas laikas naujoms pažintims. Būkite labai atsargūs tie, kas greitai įsimyli. Tačiau profesiniuose reikaluose lydės sėkmė.

Skorpionas. Pats laikas realizuoti senus planus, pildysis jūsų planai bei lūkesčiai. Vienintelė rimta problema bus ta, kad aplinkiniai nespės su jūsų ritmu. Šiandien pildysis svajonės, apie kurias visi jau buvo pamiršę. Iš principo diena gera individualybės atsiskleidimui.

Šaulys. Galimos problemos su sveikata ir nuotaika, nes gyvybinis potencialas bus linkęs mažėti. Tačiau tai bus tik atskiri nemalonūs momentai, o ne visa diena. Būkite atkaklūs ir užsispyrę, darbas jums padės išsisukti iš sudėtingų situacijų. Nuo problemų šeimoje padės išsisukti jumoras.

REKLAMA

Ožiaragis. Diena žada sėkmę, ypač tiems, kas iškeliauja ar planuoja praleisti laiką toliau nuo namų. Lengvai rasite kelią su bendrakeleiviais, susitarsite su užsieniečiais partneriais. O štai šeimoje galimi nesutarimai. Visuose reikaluose remkitės savo gyvenimo patirtimi ir klausykite savo intuicijos.

Vandenis. Jokiais būdais nesiimkite naujų reikalų, gigantiškų projektų. Ir iš viso, pasitikėkite likimu bei veikite pagal aplinkybes – taip palengvinsite gyvenimą ir sau, ir aplinkiniams. Šiandien sublizgėsite kaip patarėjas ir lyderis: aplinkiniai kreipsis į jus patarimų, pagalbos ir moralinio palaikymo.

Žuvys. Jūs per daug galvojate apie praeitį, nei kad apie ateitį, o tai ir yra pagrindinė problema, nes nugrimzdami į savo apmąstymus, pamirštate esamas galimybes. Būkite pasiruošę ryžtingiems veiksmams – pergalių pasieksite gana lengvai. Asmeniniame gyvenime vyraus tiek negatyvios, tiek ir pozityvios tendencijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų