REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Antradienį, rugpjūčio 16 d. sostinės nepriklausomybės aikštėje įvyko dviračių lenktynių „Baltic Chain Tour“ atidarymas. Renginyje „Velo dienos“ dviračių sporto entuziastai turėjo galimybę stebėti kaip ekstremalius triukus su BMX dviračiais atlieka jaunieji šios neįprastos sporto šakos atstovai, tiek ir išbandyti savo jėgas dviračių slalomo trasoje.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmieji dviračių slalomą išbandė ir orientacinį trasos įveikimo laiką nustatė prie dviračių sporto populiarinimo sutikę prisidėti žinomi Lietuvoje žmonės. Geriausiai čia sekėsi dienraščio „15 minučių“ generaliniam direktoriui, kuris vienintelis lenktynėse dalyvavo su savo dviračiu. Įveikęs trasą per 31 sekundę jis aplenkė antroje vietoje likusį ralio lenktynininką Benediktą Vanagą maždaug šešiomis sekundėmis.

REKLAMA

Trečias šiose įtemptose lenktynėse liko mažiausią iš „boksuose“ buvusių dviračių išsirinkęs šokėjas Andrius Butkus, o ketvirtas – saugumo sumetimais šalmą užsidėjęs Deividas Zvonkus. Įveikdamas sudėtingą slalomo trasą prodiuseris ir dainų autorius užtruko ilgiau nei minutę. Vėliau savo jėgas išbandė ir renginio vedėjai – sporto komentatorius Saulenis Pociūnas ir žurnalistas Paulius Skučas.

Vėliau suskirstyti į kategorijas slalomo trasoje jėgas išbandė visi norintys. Jie varžėsi dėl paspirtukų ir kitų specialiųjų prizų. Netoliese įrengtose palapinėse tuo pat metu vyko dviračių dalių turgus, dviračių diagnostika ir remontas. Tvirtas kojas turintys vilniečiai turėjo progą varžytis „Kulšių kovose“, taip pat Vilniaus apskrities viešoji policija nemokamai žymėjo dviračius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų