REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Europos vyrų krepšinio čempionatui besirengiančią Šiaulių areną drebina ne su sporto varžybomis susijęs skandalas. Jis sudomino ir prokurorus Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA

Šiaulių arenos koncesijos sutartis sudaryta remiantis tikrovės neatitinkančiu dokumentu, arenos valdytojai pelnėsi pirkdami sau automobilius ir iš savo įmonės imdami net 10 kartų mažesnį nuomos mokestį.

REKLAMA

Šias išvadas pateikusi Generalinė prokuratūra įpareigojo šiauliečius prokurorus atnaujinti tyrimą dėl koncesijos sutarties pripažinimo negaliojančia.

Pareigūnų akys į Šiaulių areną nukrypo po dienraščio „Lietuvos rytas„ publikacijų apie įsigytas prabangias mašinas, arenoje įkurdintas savo įmones, jų išaugusias pajamas, politikų savavališkai „pagerintą“ koncesijos sutartį.

Tuo tarpu areną prižiūrinti politikų ir valdininkų komisija nenuveikė išvis nieko.

Generalinė prokuratūra konstatavo, kad šiauliečių prokurorų atliktame tyrime – aibė spragų.

REKLAMA
REKLAMA

Sprendime nesikreipti į teismą dėl viešojo intereso gynimo nerasta tokio poelgio motyvų, rašo „Lietuvos rytas."

Savo vaikų neauginanti daugiavaikė motina ir buvęs lavoninės sanitaras – ši daugybę kartų teistų marijampoliečių pora įtariama Marijampolėje žiauriai nužudžiusi pensininką Vytautą Pečiulį (76 m.), nupjovusi jam galvą ir įmetusi ją į Šešupę. Apie šį šiurpų nusikaltimą skaitykite straipsnyje „Šauni kompanija: daugiavaikė ir skerdikas“, rašo „Akistata".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų