REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Europos futbolo klubų Čempionų lygos atrankos varžybų trečiojo etapo atsakomosiose rungtynėse antradienį Lietuvos čempionė Panevėžio „Ekrano“ komanda svečiuose 1:3 (1:2) nusileido Borisovo BATE (Baltarusija) futbolininkams ir nepateko į lemiamą atrankos etapą.

REKLAMA
REKLAMA

18-ąją min. Vitalijus Radionovas išvedė BATE ekipą į priekį 1:0. 22-ąją min. Andrius Velička išlygino rezultatą 1:1. 35-ąją min. aikštės šeimininkus į priekį išvedė brazilas Renanas Bresanas (Renan Bressan). Pastarasis 40-ąją min. už antrąją geltoną kortelę buvo pašalintas iš aikštės. Tačiau panevėžiečiams nepavyko išlyginti rezultato, o 89-ąją min. Michailas Gordeičiukas įtvirtino Borisovo komandos pergalę 3:1.

REKLAMA

„Prieš rungtynes sakiau, kad turime šansų. Ir, kaip parodė mačas, turėjome pavojingų momentų ir vieno žaidėjo persvarą. Gaila, bet nesugebėjome žaisti taip, kaip norėjosi, ypač varžovų baudos aikštelėje, - sakė  Ekrano„ vyriausiasis treneris Valdas Urbonas. - Galimybių įmušti įvartį buvo ne taip daug, nors tose situacijose, kurias sukūrėme, galėjome tikėtis geros pabaigos. Bet nieko nepadarysi. Baigiantis rungtynėms, buvome priversti rizikuoti. Gaila, kad viskas taip baigėsi“.

REKLAMA
REKLAMA

Po pralaimėjimo UEFA Čempionų lygos rungtynėse 1:3 Barysovo BATE komandai puolėjas Andrius Velička neslėpė apmaudo dėl tokios mačo baigties bei praleistos puikios progos patekti į kitą etapą.

„Turėjome tokį šansą ir nepasinaudojome... Jie liko dešimtyje, turėjome persvarą, bet yra kaip yra, nieko nepadarysi. Aišku, buvo sunku kovoti. Ne kiekvieną dieną tokios varžybos. Įgavome daugiau patirties, ypač tai naudinga žaidusiems jaunesniems žaidėjams. Kaip ir treneris buvo minėjęs, nedaug tokių varžybų turime. Reikėjo tik įmušti. Futbolas iš to ir susideda. Neįmušęs nelaimėsi varžybų“, - iškart po rungtynių kalbėjo "Ekrano" puolėjas A. Velička.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tikriausiai, mūsų pergalė nekelia abejonių. Žaidėme geriau, nepaisant to, kad dėl R. Bresano pašalinimo pirmojo kėlinio pabaigoje likome mažumoje. Labai pavojingų momentų prie mūsų vartų praktiškai nebuvo. Rungtynės buvo labai įtemptos, pareikalavusios daug nervų", - teigė BATE vyriausiasis treneris Viktoras Gončarenka.

Pirmosios rungtynės Panevėžyje baigėsi lygiosiomis 0:0. Dabar „Ekranas“ dalyvaus paskutiniajame Europos lygos atrankos varžybų etape.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų