REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Nebūsite linkę šiandien padirbėti iš peties, tad nenuostabu, kad ir diena nebus produktyvi. Iš principo, tikrai galite leisti sau patinginiauti ir pasimėgauti ramybe. Tiesa, truks susikalbėjimo su giminaičiais, abipusio supratimo su antrąja puse.

Avinas. Nebūsite linkę šiandien padirbėti iš peties, tad nenuostabu, kad ir diena nebus produktyvi. Iš principo, tikrai galite leisti sau patinginiauti ir pasimėgauti ramybe. Tiesa, truks susikalbėjimo su giminaičiais, abipusio supratimo su antrąja puse.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Prarasite pasitikėjimą savimi, jausitės pažeidžiami ir neapsaugoti. Sudėtingas emocinis fonas trukdys rasti bendraminčius, sunku bus išsaugoti gerus santykius su artimaisiais. Nors ir labai keista, tačiau lengvai rasite bendrą kalbą su svetimais žmonėmis, lengvai dalinsitės savo problemomis.

REKLAMA

Dvyniai. Nusimato mažai perspektyvų. Nors įvykiai vystysis pagal jūsų viltis, tačiau nemokėsite tuo džiaugtis – jūsų nuotaika nebus gera. Neturėsite ir jėgų kažko imtis, tačiau nebūtina kovoti su melancholija. Išlikite ramūs, daugiau laiko skirkite apmąstymams ir įvykių analizei.

Vėžys. Diena bus sėkminga ir maloni. Vienintelė gyvenimo sfera, kurią veiks negatyvios tendencijos – tai santykiai su giminaičiais. Venkite nesutarimų, atidėkite aštrių klausimų sprendimą. Tuo tarpu nauji pažįstami įvertins jūsų gebėjimus, sulauksite nuotykių, galimos dovanos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Diena bus pilna įvykių, kurie jums iššauks prieštaringus jausmus. Tačiau optimizmas ims viršų ir jūs nugalėsite melancholiją bei liūdesį. Gali išsipildyti jūsų seni norai ir svajonės. Vienišiai turės galimybę praplėsti bendravimo ratą, apie save primins pamirštas pažįstamas.

Mergelė. Reikalai klostosi neblogai, tačiau jums truks optimizmo, kad visą tai įvertinti. Vis dėl to pažvelkite į ateitį pasitikėdami savimi. Dienos įvykiai sukels ne tik problemas, tačiau ir atvers duris naujiems interesams, netikėtiems finansiniams šaltiniams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Būkite pasiruošę netikėtumams: dienos įvykiai privers jus keisti savo planus, prisiminti apie savo gebėjimus ir improvizuoti. Geriausias būdas išvengti nemalonumų – į bet kokią situaciją žvelgti kūrybiškai, atsisakyti greitų sprendimų. Galimi sunkumai šeimoje, ginčai su giminaičiais.

Skorpionas. Jei siekiate kažkokio tikslo, nematysite jokių ribų. Šiandien darysite bet ką, kad tik pasiektumėte to, ko trokštate. Gali tekti atsisakyti tam tikrų viliojančių smulkmenų. Romantiniai santykiai, neseniai buvę viliojantys, taps niūrių spalvų: atsiras pavydas, egoizmas, patikrinimai.

REKLAMA

Šaulys. Atsisakykite ryžtingų veiksmų ir neapgalvotų pasisakymų – bent jau vienai dienai. Rimtai žvelkite į gyvenimą, filosofiškai spręskite esamus sunkumus, pasiruoškite veikti savarankiškai. Diena bus sunki, tačiau įdomi. Labai palankus laikas pradėti romantinius santykius – ženkite pirmą žingsnį, jei to nepadarėte.

Ožiaragis. Turėsite daug progų viską suspėti, tačiau visa tai bus susiję su rizika, senų įpročių atsisakymu, tradicijų nepaisymu. Būtinybė laužyti stereotipus privers jus nervintis, todėl vargu, ar išsaugosite gerą nuotaiką. Sunkiai seksis bendrauti, galimi ryšių nutraukimai.

REKLAMA

Vandenis. Puiki diena tiems, kas gali atidėti pramogas ir imtis ryžtingų veiksmų. Ši diena labiau tinkama darbui, o ne poilsiui. Jei vis dėl to nenorite praleisti šią dieną darbuose, imkitės darbų namuose ar sodyboje. Norėsite pagelbėti kitiems, atsiverti ir atrasti kažką naujo.

Žuvys. Būsite linkę analizuoti praeitį, daryti netikėtas išvadas ir iš esmės keisti savo elgesį, požiūrį į gyvenimą. Palanku perauklėti save. Būtinai stebėkite aplinkinių reakciją. Palanku atsirinkti, kas yra tikrieji draugai, o kas tik nešioja kaukę. Palanki diena pataisyti finansinę situaciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų