REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tokį įspūdį galėjo susidaryti vakar Vasaros terasoje susirinkę žiūrovai, stebėję „Rugsėjo 1-osios“ jaunųjų grupių atranką. Jos metu savo kūrybą pristatė net šešios talentingos, tačiau dar mažai žinomos grupės, kurios varžėsi dėl galimybės groti Didžiojoje scenoje Vilniaus Vingio parke, kartu su tokiais visiems gerai žinomais atlikėjais kaip „G&G Sindikatas“, „Skamp“, Jurga Šeduikytė ir kiti.

REKLAMA
REKLAMA

Iš pradžių abejingai stebėję jaunųjų atlikėjų pasirodymus, žiūrovai greitai buvo pavergti grupių energijos, kūrybiškumo, o kartais net patyrusiems senos vilkams būdingo skambesio. Vakarą pradėję lengvu grupės „Ai Šeip Bičiukai“ rokenrolo ir bliuzo mišiniu, pabaigoje susirinkusieji  buvo nustebinti stipriu industriniu-ekperimentiniu „Days of Eclipse“ roku. Visus gera nuotaika ir energija užkrėtė charizmatiškieji „Kazam!", o „Alive Way“ nustebino pradedantiesiems nebūdingu geru skambesiu.

Atrankos komisija, kurioje taip pat buvo DJ Mamania, Rasa BASA (Bubulytė) bei jaunimo atstovas iš Vilniaus Gedimino technikos universiteto Studentų atstovybės, džiaugėsi jaunųjų atlikėjų talentais ir teigė jau tapę jų gerbėjais. Vis dėlto, remdamiesi gyvais grupių pasirodymais bei gebėjimu bendrauti su publika, komisijos nariai nutarė, kad „Rugsėjo 1-ąją“ Vilniaus Vingio parke ant Didžiosios scenos išvysime „Alive Way“, „Kazam!“ ir „Days of Eclipse“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų