REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Vasarai persiritus į antrąją pusę, gamtos stichija vis labiau šėlsta: Liepos 27-osios popietę Radviliškio rajone siautė viesulas, kuris plėšė elektros laidus, stogus.  Didelių nuotolių pridarė ir Šiaulių rajone siautęs tornadas.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas Balsas.lt susisiekė su Radviliškio rajono policijos pareigūnais, kurie teigė, kad gautas vienas pranešimas dėl elektros tiekimo sutrikimų. Į ugniagesius-gelbėtojus vietiniai gyventojai kol kas nesikreipė.

REKLAMA

Pranešime, kurį išplatino „LESTO" teigiama, kad  liepos 27 d., tarp 14.00-15.00 val. Šiaulių Pramonės rajono kaimynystėje kilęs viesulas užmetė skardos lakštus ant aukštos įtampos elektros perdavimo oro linijos.

Dėl to 14.17 val. nutrūko elektros tiekimas dvigrandėje linijoje Šiauliai-Gubernija 2 ir Šiauliai-Meškuičiai-Joniškis, t. y. elektros tiekimas nutrūko vartotojams, kuriems elektra tiekiama per šias skirstomųjų tinklų transformatorių pastotes (TP): Meškuičių TP, Zoknių TP, Bačiūnų TP, Gubernijos TP.

REKLAMA
REKLAMA

14.48 val. elektros tiekimas atstatytas Gubernijos TP vartotojams, 15.41 val. – Meškuičių TP vartotojams.

Per artimiausią valandą tikimasi atstatyti elektros tiekimą ir Zoknių TP pastotės vartotojams.

Dėl gamtos stichijų poveikio elektros tiekimo sutrikimus iki 16.30 val. iš viso galėjo pajusti apie 11 tūkst. vartotojų Šiaulių rajone.

 

Gauta pranešimų, kad viesulas siautė ir Šiauliuose, kur bendrovės „Lesto“ atstovų duomenimis, be elektros liko apie 15 000 vartotojų.

Taip pat skaitykite:

Pragaras Lietuvoje: audra Vilnių paliko b šviesoforų, kitus miestus – be elektros

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų