REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos žurnalistų sąjungos (LŽS) sporto klubo futbolo komanda „Press'as“ Vilniaus universalioje „Sportimos“ arenoje su Europoje gyvenančiais japonais sužaidė draugiškas rungtynes, skirtas prisiminti faktui, kad Japonija prieš 20 metų pripažino mūsų šalies nepriklausomybę ir atnaujino su Lietuva diplomatinius ryšius.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip skelbiama pranešime spaudai, susitikimą, kurį stebėjo ir Japonijos ambasadorė Lietuvoje Mijoko Akaši (Miyoko Akashi), po permainingos kovos 5:4 laimėjo svečiai.

REKLAMA

Sužaidus apie 30 min. „Press'as“ po dviejų Gintauto Dulsko įvarčių bei taiklių Raimundo Celencevičiaus ir Romano Buršteino smūgių pirmavo 4:0, tačiau tada lietuviai pernelyg atsipalaidavo. Pirmojo kėlinio pabaigoje buvo praleistas įvartis, o po pertraukos japonai, triukšmingai palaikomi poros dešimčių tribūnoje susirinkusių tėvynainių, perėmė iniciatyvą ir, pademonstravę gerą fizinę formą bei didelį norą kovoti, išplėšė pergalę.

Į Vilnių tautiečius rungtynėms su Lietuvos žurnalistais sukvietė Vilniuje gyvenantis Koichi Sato. Jo komandos draugai į Lietuvą atvyko iš įvairių Europos miestų - Paryžiaus, Milano, Hamburgo. Visi svečiai vilkėjo marškinėlius, pažymėtus 20 numeriu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų