• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Diena tik finansiniams reikalams gera: jūsų laukia piniginės įplaukos, naudingos sutartys ir investicijos. Kitose sferose vyraus negatyvios tendencijos, o tai blogins nuotaiką, dirgins. Turėsite pakovoti su pykčio, pavydo priepuoliais.

Avinas. Diena tik finansiniams reikalams gera: jūsų laukia piniginės įplaukos, naudingos sutartys ir investicijos. Kitose sferose vyraus negatyvios tendencijos, o tai blogins nuotaiką, dirgins. Turėsite pakovoti su pykčio, pavydo priepuoliais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Niekuo neišsiskirianti diena. Tik atminkite, kad svarbiausieji darbai priklausys nuo jūsų kontrolės. Teks vykdyti įvairiausias užduotis ir kartais spręsti kitų padarytas klaidas. Sunkiai sutarsite su vyresniais giminaičiais, ypač jei kalbėsite apie laisvalaikio praleidimą.

REKLAMA

Dvyniai. Nusiteikite padirbėti: šiandien pasieksite nemažai profesinių pasiekimų, jei netinginiausite ir neleisite veltui laiko. Tiesa, susitarimams ne itin palanki diena, neišvengsite klaidų. Romantinėse pramogose klausykite intuicijos, pagalvokite apie bendrą poilsį, romantinius pasimatymus.

Vėžys. Ieškokite papildomo laiko poilsiui, maloniems pasivaikščiojimams, pažintinėms kelionėms ir susitikimams su draugais. Darbas vargu ar jus įkvėps: užduotis vienodos, darbai varginantys, nebus kur išnaudoti kūrybinio potencialo. Nepasitikėkite naujais pažįstamais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Sėkmingi bus pokalbiai, palanku pasirašinėti daug žadančius kontraktus ir bendrauti su įtakingais žmonėmis. Puiki diena tiems, kas nori į save atkreipti dėmesį, sutvirtinti autoritetą. Sunku bus tiems, kas stengsis nuslėpti svarbią informaciją.

Mergelė. Diena puikiai tinka darbui ir kūrybai, tačiau tik tokiu atveju, jei atsižvelgsite ir į aplinkinių nuomonę. Pergalės bus nelengvos ir ne tokios ryškios, tačiau vis tiek būsite aktyvūs ir veiklūs. Būkite atsargūs su finansiniais reikalais. Reikės išspręsti nemažai asmeninio pobūdžio problemų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Sėkminga diena kelionėms: praleisite gerą laiką ir patirsite daug malonumų. Galimos naujos pažintys, tačiau jos sukels antrosios pusės pavydą, pretenzijas. Finansinė sritis sudėtinga, laikas pagalvoti apie pirkinius – ar tikrai jie yra reikalingi.

Skorpionas. Gyvybinis tonusas sumažėjęs, paaštrės negalavimai, greitai pervargsite, galite netekti intereso darbui. Profesinėje srityje klostosi prieštaringa situacija – jokiais būdais nepraraskite kontrolės. Šeimoje rasite supratimą ir palaikymą.

Šaulys. Būkite atsargūs ir dėmesingi: diena bus įdomi ir viliojanti, tačiau ir pavojų neišvengsite. Netgi pats paprasčiausias darbas gali tapti tikru nuotykiu. Permainas, vykstančias jūsų dvasioje, greičiausiai iššaukė mylimas žmogus. Pasikalbėkite apie tai atvirai.

REKLAMA

Ožiaragis. Pasieksite stulbinančių rezultatų, jei atsisakysite įprasto elgesio ir nebijosite laužyti stereotipų. Būtent šiandien galite padėti naujo gyvenimo pamatus. Jei giminaičiai jūsų ir nesupras, vėliau gausite ir jų palaikymą. Būkite atsargūs, spręsdami finansinius reikalus.

Vandenis. Diena bus palanki, teigiamai atsilieps jūsų nuotaikai ir tuo pačiu santykiams su artimaisiais. Taip pat palanku ieškoti antrosios pusės, sėkmingai praeis romantiniai pasimatymai. Reikaluose pasiekimai bus kuklūs, tačiau niekas ir nereikalaus, kad jūs daug dirbtumėte.

Žuvys. Nebloga diena, tačiau nevienareikšmiška. Iš vienos pusės, meilėje jums sekasi: atėjo laikas rodyti iniciatyvą, prisipažinti jausmuose, suartėti su simpatiškais žmonėmis. Iš kitos pusės – nesutarsite su giminaičiais, skirsis jūsų ir draugų požiūriai, nesulauksite šeimos narių palaikymo įvairiuose reikaluose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų