REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno Šančių ūkininkų turgelyje liejosi aistros. Prekyvietėje įsitvirtinę pardavėjai susikibo su Kauno miesto tarybos nariu Kazimieru Nausėda, kurio duktė čia atvyko pardavinėti daržovių.

REKLAMA
REKLAMA

A.Juozapavičiaus prospekte veikiantį turgelį valdančio kooperatyvo „Lietuviško ūkio kokybė" atstovams kilo įtarimų, kad septyniolikmetė mergina prekiauja iš užsienio atgabenta produkcija.

REKLAMA

Pakaunėje daržoves auginančio K.Nausėdos duktė prekiauti į Šančių turgelį buvo atvykusi pirmą kartą.

Merginą atvežė ir dėžes su daržovėmis – daugiausia bulvių ir burokėlių – padėjo iškrauti brolis. Iš viso K.Nausėdos šeimoje – penki vaikai. Visi jie vienaip ar kitaip talkina tėvams ūkyje.

Tuo tarpu ūkininkai tikino, neva K.Nausėdos duktė jau prekiavo ir net apgaudinėjo klientus – pomidorai ir bulvės svėrė mažiau, negu buvo nurodyta.

REKLAMA
REKLAMA

Turgelyje prekiaujantis Leonas Mišeikis ėmė klausinėti merginos, kur užaugintos daržovės, liepė parodyti ūkininko pažymėjimą ir leidimą prekiauti.

Norint prekiauti turgelyje būtina sudaryti sutartį su jį valdančiu kooperatyvu „Lietuviško ūkio kokybė", pateikti ūkininko pažymėjimą, pasėlių deklaraciją ir produktų kilmę įrodančius dokumentus.LIETUVOS RYTAS.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų