REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Gera diena darbui, o jūsų profesiniams gebėjimams galima būtų pavydėti. Galite kilti karjeros laiptais, atsiras naujų įdomių pareigų. Įdomiai klostysis santykiai su naujais pažįstamais, galimi nesutarimai. Šeimoje, atvirkščiai, viskas harmoninga.

Avinas. Gera diena darbui, o jūsų profesiniams gebėjimams galima būtų pavydėti. Galite kilti karjeros laiptais, atsiras naujų įdomių pareigų. Įdomiai klostysis santykiai su naujais pažįstamais, galimi nesutarimai. Šeimoje, atvirkščiai, viskas harmoninga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Gali pasitaisyti materialinė padėtis. Laiku gauti piniga leis keisti savo planus, planuoti išvykas, keliones ir kultūrines pramogas. Palanki diena susitikti su senais draugais. Tačiau bendraudami su naujais pažįstamais būkite atidūs. Mylimas žmogus iš jūsų lauks daug, ir, rodos, specialiai tampys jums nervus.

REKLAMA

Dvyniai. Sunkumų bus, o nervintis tikrai nebus dėl ko. Visas kliūtis įveiksite gana lengvai, net jei kartais teks dirbti vieniems. Atėjo laikas, kai suvoksite, su kuo verta dirbti. Ryžtingai klostysis mylimųjų santykiai, o prasidėjęs romanas bus audringas.

Vėžys. Kelionė, į kurią dėjote daug vilčių, atneš dideles išlaidas ir nusivylimą. Tačiau norimas rezultatas visgi bus pasiektas, jei atliksite visas savo pareigas ir priimsite naujas atsakomybes. Susitikimai su draugais praeis gerai, o mylimas žmogus bus tikras jūsų nuodėmių klausytojas.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Diena susijusi su materialinėmis problemomis. Savailaikė reakcija ir greita strategija leis jums išvengti finansinių sunkumų. Daugiau dirbkite savarankiškai, nes sunkiai sutarsite su dalykiniais partneriais. Sportas, išvykos vargins, tad atidėkite šiuos užsiėmimus.

Mergelė. Ši diena bus sėkminga tiems, kas trokšta naujų įspūdžių ir yra pasirengęs įveikti bet kokias kliūtis dėl norimo tikslo. Jei šiandien bus ilgos ir varginančios kelionės, negailėkite laiko pasiruošimui, nes tik taip išvengsite diskomforto. Būtinai teisingai įvertinkite savo jėgas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Romantinių išgyvenimų diena, kurie bus stiprūs ir malonūs. Būsite linkę nuolaidžiauti, o tai privers aplinkinius aikčioti. Jums padės optimizmas, jumoro jausmas ir išradingumas – būtent tai padės lengvai išspręsti įvairias problemas. Palanku bendrauti su bendraminčiais.

Skorpionas. Darbinio entuziazmo užteks išspręsti bet kokias profesines problemas. Su kasdieniniais reikalais susidorosite lengvai, o grandiozinių projektų, ypač susijusių su rizika, geriau nesiimkite. Daug ką turėsite atlikti vieni. Puiki diena romantiniams pasimatymams ir meilės prisipažinimams.

REKLAMA

Šaulys. Sudėtingai klostysis santykiai su naujais pažįstamais, nors bet kokioje kompanijoje jausitės komfortiškai. Niekas jums nesutrukdys mėgautis mylimo žmogaus draugija. Neturėsite problemų ir santykiuose su giminaičiais. Profesinėje srityje jūs žinote, kad dirbate reikiama linkme ir niekas jums nesutrukdys siekti tikslo.

Ožiaragis. Profesines problemas įveikti nebus taip lengva, kaip jūs tikėjotės, o norint įveikti sunkumus, reikės ir užsispyrimo, ir apsukrumo. Būkite išrankūs bendraudami ir atsargiai žiūrėkite į tuos, kurie veržiasi draugauti. Palankus laikas porelėms, santykiai tik gilės ir tvirtės.

REKLAMA

Vandenis. Finansiniai reikalai išsispręs palankiu jums būdu. Galite sulaukti skolos grąžinimo, gauti brangią dovaną. Situacija, kuri jums neseniai atrodė paini, šiandien ims aiškėti. Augs jūsų autoritetas kolegų akyse. Susikoncentruokite ties šeimyniniais reikalais, padėkite savo giminaičiams.

Žuvys. Gana aukštas gyvybinis potencialas, ir tai jums leis gerai padirbėti, taip pat gerai praleisti laisvalaikį. Užsiimkite tuo, kas leistų praplėsti jūsų akiratį, sužinokite kažką naujo, apsilankykite dar nebūtose vietose. Venkite kontaktų su mažai pažįstamais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų