REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bon Iver – Bon Iver

REKLAMA

„Bon Iver“ (nuotr. grupės archyvo)„Bon Iver“ (nuotr. grupės archyvo)

Su naujuoju albumu „Bon Iver“ grįžtantis Justinas Vernonas ir grupė muzikos mylėtojams pademonstruos naujus, gamtos įkvėptus skambesius, kurie patiks tiek romantikams, tiek gryno, švaraus skambesio išsiilgusiems melomanams. Tai – antrasis pilnas indie-folk stiliaus grupės albumas, išleistas vos birželio mėnesį ir jau sulaukęs nemažai kritikų pagyrų. Dešimtyje kūrinių atsiskleidžia apie vienatvę, taiką, viltį ir neviltį susimasčiusių atlikėjų nuotaikos. Tačiau kad ir koks būtų kūrinys, klausytoją jis apgaubia rimtingais, viltimi ir džiaugsmu pulsuojančiais garsais. Visas dainas ir muziką kūrė pats Justinas Vernonas, tad šis albumas atskleidžia ne tik talentingą muzikos atlikimą, bet ir grupės lyderio požiūrį į visiems šiuo metu aktualius dalykus.

REKLAMA
REKLAMA

 

Patrick Wolf – Lupercalia

„Lupercalia“ (nuotr. grupės archyvo)„Lupercalia“ (nuotr. grupės archyvo)

„Lupercalia“ turėjo būti dvigubo albumo antra dalis. Bet netapo. Albumo pavadinimas turėjo būti „The Conqueror“, kaip ir pagrindinis jo įrašas. Tačiau Wolf'as persigalvojo ir jį pakeitė. „Didžioji dauguma pop muzikos dainų kalba apie meilę, tad aš norėjau išleisti tokį albumą, kokio dar nesu įrašęs. Jis visiškai nepanašus į mano ankstesniuosius“, teigia jis tuo nutraukdamas „madingos“ muzikos albumų leidybos seriją. Kritikų vertinimu, su šiuo albumu atlikėjas pasirodo kaip vienas genealiausių Didžiosios Britanijos pop muzikos atlikėjų, o lyriški kūriniai turėtų užburti kiekvieną klausytoją. Tuo jis ir garsėja. Albumas „Lupercalia“ – penktasis Patrick Wolf darbo vaisius.

REKLAMA

 

Owl City - All Things Bright And Beautiful

„All Things Bright And Beautiful“ (nuotr. grupės archyvo)„All Things Bright And Beautiful“ (nuotr. grupės archyvo)

„All Things Bright And Beautiful“ – trečiasis studijinis grupės „Owl City“ albumas, išleistas birželio pradžioje ir iš karto susilaukęs teigiamų atsiliepimų. Pirmasis albumo kūrinys buvo paviešintas dar kovo mėnesį ir greitai pateko į elektroninės muzikos TOPų viršūnes. Nors muzikos gurmanas šiame albume ras nelabai ką naujo sau, tačiau elektroninės muzikos mėgėjas iš dvylikos kūrinių tikrai išgirs jam labiausiai patinkantį.

REKLAMA
REKLAMA

 

Sophie Ellis-Bextor - Make A Scene

„Make a scene“ (nuotr. grupės archyvo)„Make a scene“ (nuotr. grupės archyvo)

„Make a scene“ – ketvirtas melomanams gerai žinomos atlikėjos Sophie Ellis-Bextor studijinis albumas, dienos šviesą pirmiausiai išvydęs Rusijoje, vėliau – Anglijoje. Tai pirmasis Sophie albumas po ilgos tylos, trukusios nuo pat paskutinio albumo „Trip the Light Fantastic“ išleidimo 2007 metais. Albume – tarp kitų kūrinių, įrašytų su tokio lygio atlikėjais kaip Armin Van Buuren, Calvin Harris, Liam Howe ir kitais, puikuojasi net penki singlai, kaupti per visą keturių metų periodą. Kiekviena daina lydima lyriško vokalo, paskaninama electro-pop skambesiais, kurie retkarčiais primena 80ųjų disco vakarus. Vos tik pasirodęs albumas pelnė kritikų simpatijas, o atlikėjos gerbėjai, išsiilgę Sophie balso, vėl gali mėgautis puikiu atlikėjos kūrinių rinkiniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Beyonce Knowles – 4

„4“ (nuotr. grupės archyvo)„4“ (nuotr. grupės archyvo)

R&B muzikos princese ir viena gražiausių planetos moterų tituluojama, Grammy apdovanojimų savininkė, aktorė, kvepalų kūrėja ir mados namų bendrasavininkė – daug būtų galima pasakoti apie nepaprastąją Beyonce Knowles. Pristačius naujajį albumą pavadinimu „4“, atlikėja patvirtino sklandžiusius gandus, jog naujajame albume kviestine žvaigžde taps „Outkast“ narys Andre 3000, o prodiusavimo darbais rūpinsis Kanye West'as bei Consequence. Taip ir yra. Atlikėja pasakojo, jog kuriant naujajį albumą, ją įkvėpė tiek naujosios, tiek senosios muzikos atlikėjų „Earth, Wind & Fire“, „DeBarge“, Lionel Richie, Teena Marie kūryba, bet taip pat ir Adele, Florence + the Machine, ir kiti. Visa tai papildzius Beyonce vizitine kortele tapusiu hip-hop skambesiu, klausytojas mėgausis unikaliu plataus stiliaus muzikos kokteiliu. Kritikai albumą apibūdina kaip intymų, lyrišką, užburiantį ir nustebinsiantį vokalo ir muzikos garsų mišinį.

Aprašytus albumus galite rasti čia:

MuzikosBomba (nuotr. Organizatorių)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų