REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savo antrąjį albumą jau beveik įrašiusi atlikėja Diana nutarė vėl atnaujinti koncertinę veiklą. Praėjusią savaitę Lietuvos pajūryje ji surengė pirmąjį savo koncertą po penkių metų pertraukos ir maloniai nustebo, supratusi, kad publika nepamiršo nei jos, nei jos garsiausių dainų.

REKLAMA
REKLAMA

„Pastaruoju metu labiausiai rūpinausi savo dukros Unės auginimu, tačiau po truputį dainuodavau, įrašinėjau dainas, o kitiems pasirodydavau nebent per šeimos šventes ar vakarėlius saviems. Tad jau buvau pamiršus, ką reiškia sceninis jaudulys, kai stovi scenoje gausios publikos akivaizdoje ir supranti, kad visi klauso tik tavęs. Sulaukusi pasiūlymų šią vasarą koncertuoti pajūryje, net nemirktelėjusi sutikau ir tik vėliau supratau, kokia atsakomybė ir stresas manęs laukė,“ – pasakojo Diana. Atlikėja prisipažino, jog pirmam savo pasirodymui po penkerių metų pertraukos ruošėsi beveik visą mėnesį.

REKLAMA

„Koncerto dieną supratau, kad labai jaudinuosi. Juk praėjo tikrai daug laiko be tikros koncertės veiklos. Vis galvojau, ar žmonės mane dar prisimins, ar tebežinos mano dainas, nes nesifilmuoju jokiose laidose, nedalyvauju jokiuose televiziniuose projektuose... Ir nors mano dainas dažnai galima išgirsti radijo stočių eteryje, aš labai jaudinausi, o gal net stipriau pasakysiu – tikrai bijojau. Bet bijojau tik iki tol, kol užlipau į sceną.

O tuomet aš patyriau šoką. Tik tas šokas nebuvo blogas – tai buvo šokas gerąja prasme, nes nuo koncerto pradžios iki pat jo pabaigos visi susirinkę žmonės dainavo mano dainas, o ypač – senus šlagerius ir radijo hitus. Dainas „Kai baigėsi savaitė“ ir „Toli" visi traukėme pilna gerkle! Bet kai publika kartu su manimi uždainuodavo mano naujas dainas „Ten, kur tu“, „Nebe kartu“, man buvo sunku tuo patikėti. Labai džiaugiuosi, kad gerbėjai mane atsimena, kad vėl esu kviečiama  koncertuoti. Tai pridėjo dar daugiau tikėjimo savimi, savo jėgomis, savo dainomis,“ – džiaugsmingai pasakojo dainininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų