REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Stiprios palankios tendencijos, tačiau jūsų jos visiškai nedžiugins. Ieškokite, kas yra jūsų blogos nuotaikos kaltininkas, tik patys negilinkite esamų problemų. Kas tikrai džiugins – tai romantinių ir šeimyninių santykių stabilumas.

Avinas. Stiprios palankios tendencijos, tačiau jūsų jos visiškai nedžiugins. Ieškokite, kas yra jūsų blogos nuotaikos kaltininkas, tik patys negilinkite esamų problemų. Kas tikrai džiugins – tai romantinių ir šeimyninių santykių stabilumas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Gera diena tiems, kurie šiuo metu rūpinasi profesiniais reikalais. Darbinės problemos išsispręs lengvai, galite lengvai kilti karjeros laiptais. Tik nereikia bandyti savo jėgų naujoje sferoje. Su antrąja puse nerasite bendro požiūrio taško, nors rimtų problemų išvengsite.

REKLAMA

Dvyniai. Dieną galima būtų pavadinti neutralia, jei ne stiprios negatyvios tendencijos romantiniuose santykiuose. Deja, šiandien Dvyniai bus linkę priekaištauti savo antrajai pusei ir kaltinti jį arba ją dėl visokiausių užpuolusių bėdų. Nusiraminkite ir neskubėkite priimti sprendimų.

Vėžys. Nuotaiką temdys gyvybinio tonuso sumažėjimas. Venkite nuovargio, nekelkite sau aukštų reikalavimų -elkitės taip, kaip esate įpratę. Labai sėkminga diena šeimos atžvilgiu: palanku taikytis, atgaminti senus santykius, apjungti jėgas bendrai veiklai.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Parinkite žodžius, kai bendraujate, būkite atidūs atsirinkdami su kuo reikia bendrauti, ypač jei kalba eina apie ilgalaikį bendradarbiavimą. Venkite bet kokių konfliktų su vadovybe. O štai asmeniniuose santykiuose galimos geros ir ilgai lauktos permainos.

Mergelė. Jūsų laukia sėkminga diena. Vienintelė sfera, kurioje jausis negatyvios tendencijos – finansai. Susilaikykite nuo neplanuotų ir nereikalingų išlaidų. Būsite pilni energijos ir jums netrukus originalių idėjų. O šeimos nariai tik džiaugsis jūsų pasiekimais, dalinsis teigiamomis emocijomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Asmeniniame gyvenime sulauksite problemų. Būsite linkę daryti skubotas išvadas ir neapgalvotus veiksmus, o iš čia gali kilti ir nejuokingos problemos. Ypatingai bus sunku tiems, kas yra išvykę į tolimąsias keliones. Atminkite, svarbiausiai – neslėpkite savo problemų ir jausmų nuo antrosios pusės.

Skorpionas. Jausitės komfortiškai, nors teks spręsti ne vieną problemą ir įveikti sunkumus. Būkite atidūs su finansiniais reikalais, nes jūsų noras „pasitaškyti“, gali turėti neigiamų pasekmių. Nestabilūs santykiai asmeninėje erdvėje: tai pyksitės, tai džiaugsitės įvykiais šeimoje.

REKLAMA

Šaulys. Jūsų laukia profesiniai sunkumai, o informacija apie jūsų asmenines nesėkmes plis labai greitai. Pasikliaukite tik savimi, nes iš šono pagalbos nesulauksite. Finansinė situacija stabili, galimos naudingos sutartys. Dėl asmeninių ir šeimos santykių nerimauti nereikės – čia viskas stabilu.

Ožiaragis. Ši diena pašykštėjo jums pozityvių tendencijų. Nors finansinė situacija gali ir pagerėti. Gausite ir karjeros pasiūlymų. O štai šeimoje ne viskas klostysis puikiai, neapgalvoti sprendimai gali pradėti rimtus nesutarimus, o tai pasės pradžią problemoms.

REKLAMA

Vandenis. Neturėsite jokio vargo ir nebus dėl ko nerimauti, jei nepulsite į paniką dėl smulkmenų. Tiesa, pasiekti to, ko trokštate bus sunku, tačiau tikrai pakaks išradingumo, kad pasijustumėte laimingi. Svarbiausiai – nebijokite savarankiškai priimti sprendimus asmeniniuose santykiuose.

Žuvys. Būsite aptingę, per daug jausmingi ir pažeidžiami neigiamų tendencijų. Saugokite save ir atidėkite bet kokį varginantį darbą, nekontaktuokite su nesimpatiškais jums žmonėmis. Būsite jautrūs kritikai, tad venkite susitikti su įtakingais asmenimis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų