• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Diena ne bloga, tačiau vargu, ar pavyks realizuoti anksčiau užsibrėžtus tikslus. Teks būti lankstiems, jei norite pasiekti gerų rezultatų. Būkite pasiruošę ir netikėtumams. Raskite kuo daugiau būdų save pralinksminti, nes būsite linkę į liūdnas mintis.

Avinas. Diena ne bloga, tačiau vargu, ar pavyks realizuoti anksčiau užsibrėžtus tikslus. Teks būti lankstiems, jei norite pasiekti gerų rezultatų. Būkite pasiruošę ir netikėtumams. Raskite kuo daugiau būdų save pralinksminti, nes būsite linkę į liūdnas mintis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Neplanuotos kelionės ir išvykos bus tik laiko švaistymas, o jų metu gali įvykti ir įvairūs nemalonumai. Tiesa, rimtų problemų išvengsite, o susidariusią situaciją palenksite į sau naudingą pusę. Santykiai šeimoje bus stabilūs, o ir naujos pažintys nenuvils.

REKLAMA

Dvyniai. Diena žada daug įdomių susitikimų. Gyvybinis potencialas aukštas, žavėsite visus aplinkinius, tad būsite dėmesio centre. Tai tinkama diena susitikti su žmonėmis, kurie jums įdomūs. Palanki diena romantiniams prisipažinimams, šeimos reikalams.

Vėžys. Sėkminga ir gera diena, neiškils jokių problemų, o įvykiai džiugins, netikėtumai bus malonūs. Pasinaudokite palankiu momentu ir atstatykite senus ryšius arba nutrūkusius santykius, tačiau neįsikibkite praeities, nes ateitis turėtų būti maloni. Nauji pažįstami įvertins jūsų atvirumą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Bet kokių ryškių sunkumų išvengsite. Galimi tik smulkūs nesusipratimai, kuriuos išsiaiškinsite net nemirktelėję. Gerai praeis pramoginės kelionės, o štai komandiruočių rezultatas gali ir nuvilti. Palanku planuoti išlaidas ir apsipirkinėti.

Mergelė. Neutrali diena, kurios metu neatsivers naujos galimybės, tačiau ir nemalonių siurprizų išvengsite. Pavyks išsaugoti gerą nuotaiką. Daugiau laiko praleiskite su artimaisiais – jų dėmesys jus džiugins. Diena tinkama spręsti buitines problemas, pirkti baldus, įsigyti buitinę techniką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Egzistuoja negatyvios tendencijos, tačiau diena bus produktyvi. Svarbiausiai – nukreipti energiją reikiama linkme. Prisiminkite, kad neprivalote imtis atsakomybės, kurioms jūs nesate pajėgūs. Galimos romantinės pramogos, draugiški santykiai peraugs į meilės.

Skorpionas. Palankus laikas naujoms pažintims, susitikimams, nebijokite lengvabūdiškų pramogų. Tik nereikėtų bet kokia kaina siekti dėmesio. Kelionėse būkite atsargūs, galite sulaukti problemų su dokumentų tvarkymu. Atsiras negalavimai, tačiau jie nesugadins jūsų planų.

REKLAMA

Šaulys. Gana sudėtinga ir varginanti diena. Nesiimkite svetimų problemų sprendimo – jums tikrai pakaks savų reikalų, kurie pareikalaus laiko ir pakankamai dėmesio. Vakarą skirkite susitikimams su draugais, galimi malonūs siurprizai.

Ožiaragis. Galimi profesiniai sunkumai, ir ne visos jūsų viltys bus pateisintos, pajėgos – beprasmės. Nesistenkite bet kokia kaina pakeisti situaciją – galite susidurti su nenumatytais sunkumais. Bet kokių susitikimų metu padės intuicija – klausykite jos ir bet koks dialogas pakryps reikiama linkme.

REKLAMA

Vandenis. Šiandien pasilepinkite grožio paslaugomis, galite drąsiai eksperimentuoti su įvaizdžiu. Atrodysite ir elgsitės ekstravagantiškai. Atsisakę įprasto rimtumo ir būdami šiek tiek lengvabūdiški, pakelsite sau ir aplinkiniams nuotaiką. Pradžiugins susitikimai su draugais ar žmonėmis, su kuriais seniai matėtės.

Žuvys. Produktyvi diena, tačiau netinkanti pramogoms. Gyvybinis potencialas sumažėjęs, o nuotaika nepasižymės stabilumu, tad labiau pasaugokite save, venkite nuovargio ir krūvio. Palankus laikas atstatyti nutrūkusius draugiškus ar romantinius ryšius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų