• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš šešerius metus planavęs įsikurti moderniame name prestižiniame rajone šalia uostamiesčio klaipėdietis su šeima iki šiol priverstas nuomotis butą ir bylinėtis dėl prarastų pinigų.

REKLAMA
REKLAMA

Klaipėdietis Alius Galminas dar 2005 metais susigundė įsigyti butą „Žaliojo slėnio" gyvenamųjų namų rajone.

REKLAMA

Jis pasirinko išskirtinį 16 butų namą – vilą „Domino".

Interneto svetainėje vila „Domino„ pristatoma kaip šiuolaikinės architektūros kūrinys, tarsi „Žaliojo slėnio“ vizitinė kortelė.

„Kiekviena vilos detalė yra unikali, pavyzdžiui, apvalūs panoraminiai langai, puikiai derantys prie modernaus interjero. Įsikūrusieji „Domino„ džiaugiasi ramybe, nors iki Klaipėdos centro – tik kelios minutės kelio“, – rašoma svetainėje.

REKLAMA
REKLAMA

Bet žadėtos ramybės A.Galminas su šeima nepatyrė, nors 2005 metų rugpjūtį pirmasis sudarė preliminarią pirkimo ir pardavimo sutartį su buto pardavėju Bernardu Kemundriu.

„Nusprendėme pirkti 70,57 kvadratinio metro ploto butą su daline apdaila už 204 653 litus. Vėliau kaina pradėjo kilti", – pasakojo 30-metis A.Galminas.

Pagal preliminarią sutartį 51 procentas visų darbų turėjo būti atlikta ne vėliau kaip iki 2005- ųjų gruodžio 30 dienos. Pardavėjas įsipareigojo tuomet nuosavybę perrašyti kliento vardu.

Namas seniausiai turėjo būti baigtas, bet iki šiol daugybė darbų neatlikta, – pasakojo A.Galminas. – Mes įvykdėme visus įsipareigojimus, sumokėjome visus pinigus, tačiau likome be nieko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

B.Kemundris taip pat teigia, kad savo įsipareigojimus įvykdė: esą butas – jau mano nuosavybė.

Nė pusės tų darbų nepadaryta", – aiškino A.Galminas.

Užuot džiaugęsis nauju būstu medžių apsuptyje, klaipėdietis su šeima turi nuomotis butą, mokėti ne tik už jį, bet dar ir palūkanas už paimtą banko paskolą.

16 metų nuo teisingumo slapstęsis Donatas Adomėnas (45 m.) dabar dar 16 metų nematys laisvės. Nors Vilniaus apygardos teismas dvigubos žmogžudystės byloje paskelbė nuosprendį ir padėjo tašką, tačiau klaustukų šioje byloje dar ne vienas. „Žmogžudys nuteistas. Žmogžudystė neišaiškinta“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų