• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Susilaikykite nuo neplanuotų išvykų, o planuotose būkite atsargūs: galimi nemalonumai, o ir nesusipratimų netruks. Gali paaštrėti chroniškos ligos. Nors iš esmės – diena gera, o profesiniuose reikaluose atsivers plačios perspektyvos.

Avinas. Susilaikykite nuo neplanuotų išvykų, o planuotose būkite atsargūs: galimi nemalonumai, o ir nesusipratimų netruks. Gali paaštrėti chroniškos ligos. Nors iš esmės – diena gera, o profesiniuose reikaluose atsivers plačios perspektyvos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Teigiamai klostysis romantiniai santykiai. Šiandien palanku spręsti bet kokias asmeninio gyvenimo problemas, padėti tašką bet kokiems nesutarimams su mylimu žmogumi. Profesinėje srityje vyraus pozityvios tendencijos, atsiras galimybės realizuoti savo gebėjimus.

REKLAMA

Dvyniai. Prieštaringa diena. Profesinėje srityje sėkmė lydės tuos, kurie dirbs savarankiškai, o pagalbininkai gali atnešti tik papildomų problemų. Sudėtinga finansinė situacija ir tai temdys šeimyninius santykius, gali tapti rimtų konfliktų priežastimi.

Vėžys. Diena susijusi su dalykinių reikalų problemomis. Skeptiškai vertinkite bet kokią gaunamą informaciją, ypač iš naujų partnerių. Nepalanku spekuliuoti nekilnojamuoju turtu. Nepaisant problemų, jausitės stabiliai. Asmeniniuose santykiuose turi įvykti gerą žadančios permainos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Palanki diena poilsiui, bendravimui su draugais. Nuotaika gera, be vargo užkerėsite naujus pažįstamus, atstatysite senus ryšius. Džiaugsitės ir smulkiomis pergalėmis. Būtinai tikrinkite naujus partnerius ir kontroliuokite jau esamų veiksmus.

Mergelė. Stiprios pozityvios tendencijos profesinėje srityje: didėja pajamos, atsiranda galimybė siekti karjeros. Palanku pasirašyti sutartis, apsipirkti. Tačiau negatyvios tendencijos turės neigiamą įtaką romantiniams santykiams. Stenkitės neperduoti savo neigiamų emocijų aplinkiniams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Būsite linkę į slogias nuotaikas, dirglūs, per daug reiklūs. Tai atsilieps ir santykiams su antrąja puse: ir čia ieškosite blogųjų pusių, o tai iššauks rimtus pykčius. Tačiau diena tinkama profesinei veiklai, tad jai ir skirkite daugiau dėmesio.

Skorpionas. Sėkminga diena tiems, kas rūpinasi savo karjera. Lengvai pasieksite bet kokių aukštumų, tik klausykite savo intuicijos ir aplinkinių patarimų. Finansinė padėtis gerės. Šeimoje santykiai stabilūs, puikiai sutarsite su artimaisiais. Galimi netikėti pasiūlymai.

REKLAMA

Šaulys. Romantiškuose santykiuose diena žada palankią situaciją. Didelė naujų pažinčių tikimybė, palanku prisipažinti jausmuose, kviesti į romantinius pasimatymus. Dalykinėje sferoje ypatingų pokyčių nevyksta, nors iš esmės jūs judate tinkama linkme.

Ožiaragis. Stipri pozityvių tendencijų įtaka. Pasieksite užsibrėžtų tikslų, sėkmingai praeis planuoti susitikimai. Palanku pasirašinėti dokumentus. Tiesa, gali pablogėti savijauta, tačiau rimtų negalavimų išvengsite. Išvykite į gamtą, paiškylaukite.

Vandenis. Pasieksite ryškaus profesinio progreso, ypač tai matysis santykiuose su užsieniečiais. Palanku ieškoti naujų klientų ir partnerių. Nebijokite pakalbėti su vadovais ir apie savo atlyginimą. Maloniai bendrausite su artimais žmonėmis, būsite dėmesio centre.

Žuvys. Sėkminga, rami diena, tačiau liūdėti tikrai nereikės. Realizuokite seniai užsibrėžtus tikslus, nebijokite pasitelkti fantaziją ir išradingumą. Atsiras nauji draugai, kurie padės išbristi iš sudėtingos situacijos. Šeimoje jausitės kaip nešulinis arkliukas, ant kurio pečių gulasi vis daugiau atsakomybės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų