REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugelio moterų svajonė, žavus ir galantiškas scenoje, dainininkas Valerijus Meladzė gyvenime gali būti visiškai kitoks. Atlikėjas ir anksčiau yrą įsivėlęs į konfliktus su žiniasklaida, tačiau tai, kaip jis šįsyk prarado savitvardą, buvo užfiksuota vaizdo kameromis, rašo lifenews.ru.

REKLAMA
REKLAMA

V. Meladzė įniršo, kai fotografė užfiksavo jį kartu su jo mergina, merginų grupės „VIA Gra“ vokaliste Albina Džanabaeva. Jis puolė vytis reporterę gatve, o kai ji suklupo, pribėgęs apstumdė, tampė už plaukų ir bandė atimti fotoaparatą.

REKLAMA

„Valerijus užpuolė mane, neleido pasakyti nė žodžio. Jis naudojo fizinę jėgą, bandė atimti fotoaparatą, – pasakojo fotografė. – Buvau labai išsigandusi ir negalėjau jam priešintis, nes jis žymiai už mane yra stipresnis.“











V. Meladzė su savo mergina netrukus po incidento iš įvykio vietos pasišalino, tačiau nukentėjusioji neketino visko palikti likimo valiai ir iškvietė policiją. Medikai tą pačią dieną jai diagnozavo kūno sumušimus ir įbrėžimus.

REKLAMA
REKLAMA

„Niekada gyvenime nekėliau rankos prieš moterį“, - tvirtino V. Meladzė.

Pats V. Meladzė pateikia visai kitokią įvykio versiją: esą jis nenorėjo fotografuotis ne todėl, kad buvo su meiluže, bet kad tą vakarą prastai atrodė. Dainininkas tvirtina vijęsis žurnalistę, norėdamas atkalbėti ją dėl nuotraukų viešinimo. Tuomet mergina parkritusi ėmė isteriškai rėkti ir jis nebežinojo, kaip reaguoti, tačiau, jo teigimu, tikrai jos nemušė ir nestumdė.

„Dar prieš tai, kai prie jos priartėjau, ji užkliuvo ir nukrito. Mergina tikrai žinojo, kur konkrečiai bėgti, žinojo, kur veikia stebėjimo kameros, kurios galės užfiksuoti incidentą“, - pasakojo V. Meladzė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA











Kadaise viešai įžeidusio žurnalistę dainininko Filipo Kirkorovo nuomone, iš pradžių reikia gerai išsiaiškinti, kas įvyko, ir nedaryti skubotų išvadų. Toks dainininko ramumas nenuostabus, juk ankščiau V. Meladzė gynė savo kolegą dėl panašaus pobūdžio išsišokimo.

„O ko jūs iš manęs norite? Kad aš dabar jį vadinčiau „ožiu“, kad atsisakyčiau su juo teisėjauti už vieno stalo Jurmalos konkurse, dalyvauti viename koncerte su juo? To laukiama iš manęs? Nesulauks! Aš žmogus civilizuotas ir auklėtas kitaip. Nesiruošiu „kumščiuotis“ ar darytis kokias nors išankstines išvadas“, - pasakojo F. Kirkorovas laikraščiui „Komsomolskaja pravda“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų