• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Trečiadienio vakarą Palangoje dėl dailiausios merginos titulo rungėsi 14 šalies merginų. Daugiausiai komisijos narių ir televizijos žiūrovų simpatijų pelnė Ieva Gervinskaitė.

Trečiadienio vakarą Palangoje dėl dailiausios merginos titulo rungėsi 14 šalies merginų. Daugiausiai komisijos narių ir televizijos žiūrovų simpatijų pelnė Ieva Gervinskaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Konkurso vertinimo komisiją sudarė verslininkas Benas Gudelis, stilistas Kęstas Rimdžius, fotografas Raimundas Adžgauskas, Palangos meras Šarūnas Vaitkus, „Misis Lietuva 2011“ Vaida Kursevičienė. Renginio neaplenkė ir tarp žiūrovų sėdėjo prodiuseris Egmontas Bžeskas su mylimąja Reda, dainininkė Natalija Bunkė su vyru Danieliumi. Pastaroji rankose laikė glėbį gėlių, skirtų sesei Kristinai.

REKLAMA

Dalyvės pasakojo apie išlaidas

Artėjant pasirodymo akimirkai merginos kaip reikiant jaudinosi: vienoms drebėjo balsas, kitos be perstojo kirto sausainius.  Neparkristi ir nenusišnekėti – dalykai, kurie merginų nuomone, būtų prasto pasirodymo ženklas.  Pretendentės į karūną pasakojo apie nuotykius per pastarąsias savaites. Jos džiaugėsi repeticijomis, taip pat grožio specialistų patarimais, tačiau netrūko ir tokių, kurios nusivylė konkurso organizavimu.

REKLAMA
REKLAMA

Išlaidos ir dar kartą išlaidos – tokius žodžius kartojo dalyvės, mat jų tėvams teko kaip reikiant pratuštinti piniginę:  kelionės į sostinę, nakvynės, dalis drabužių, aukštakulnių – dalykai, kuriais dalyvės turėjo pasirūpinti pačios.

Viena iš dalyvių buvo atvira: ji į konkursą pakliuvo iš smalsumo, tačiau to neleistų daryti savo dukrai. Kaip argumentą jį įvardino nereikalingas išlaidas.

Vardijo savo pranašumus

Renginys prasidėjo visų merginų bendru šokiu. Vėliau jos į sceną žengė po vieną ir vos per kelias minutes, kalbinamos vakaro vedėjų, prisistatė ir minėjo savo sugebėjimus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pirmoji – Greta Savickytė pasakojo, kad manekenės darbą iškeitė į vizažistės. Mergina minėjo, kad jai svetimi yra turtingi vyrai, ji pati siekia sėkmingos karjeros.

Antroji – Brigita Bruožytė turėjo kuo pasigirti - ji pelnė ,,Miss Likinoji sostinė“ vicemiss titulą. Jai artimi šokiai, jiems mergina skiria visą laisvalaikį.

Trečioji – Sotera Šveikauskaitė tikino, kad mokyklą baigė itin gerais pažymiais, taip pat nepriekaištingai šneka vokiškai.

Ketvirtoji – Kritina Ivanova, ją publika sutiko gausiais plojimais. Renginio vedėjai vadino ją scenos profesionale. Dalyvė pasakojo susirinkusiems, kad ketina išleisti knygą apie sveiką gyvenimo būdą.

REKLAMA

Penktoji – Deimantė Petrauskaitė,  kuri taip pat yra „Mis Šiaulių kraštas“, pastarąją atvyko palaikyti visa merginų komanda. Dalyvė neslėpė, kad yra labai kukli ir stokoja drąsos.

Šeštoji – Austėja Virgilaitė išdavė susirinkusiems savo svajones: perplaukti vandenyną, taip pat nukeliauti į Antarktidą.

Septintoji – Eglė Jakubaičiūtė pasakojo, kad yra pasirinkusi psichologijos studijas, taip pat dirba reklamos srityje.  Ji akimirksniu sugalvojo šūkį konkursui: „Lietuva – grožio karalystė“.

Aštuntoji – Greta Daukšytė, ji iš tų merginų, kuri laimėjo ne vieną greito bėgimo konkursą.

REKLAMA

Devintoji – Alma Eniulytė, ją draugai vadina gyvsidabriu ir geriausia renginių organizatore. Ji nuolat pokštauja ir šmaikštavo, kad paslėpė vienos dalyvės maudymosi kostiumėlį.

Dešimtoji – Ieva  Gervinskaitė, save vadino ekstremale, jaučia aistrą greičiui. Mergina minėjo, kad planuoja lankyti ekstremalaus vairavimo kursus.

Jovita Jašinskaitė – vienuoliktoji. Žodis – jos ginklas, taip mergina apibūdino save.

Dvyliktoji – Liudvika Jankauskaitė, finansai ir bankininkystė – jos specialybė. Biudžeto planavimas – jos privalumas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tryliktoji– Ilma Nikitinaitė, labai energinga ir savarankiška, dirba mokytoja.

Keturioliktoji – Dovilė Pranskevičiūtė, studijuoti ruošiasi išvykti Tbilisį. Labai mėgsta jodinėti.

Gražuolės karūna atiteko I. Gervinskaitei

Konkurso vakarą laimė labiausiai šypsojosi Ievai Gervinskaitei. Ji pelnė „Miss Lietuva 2011“ titulą.

„Miss Publika“ titulas atiteko Brigitai Buožytei.

„Miss Elegancija“ – Liudvikai Jankauskaitei.

„Miss Foto“ tapo Eglė Jokubavičiūtė. „Miss Gracija“ titulą pelnė Kristina Ivanova.

„Miss Lietuva 2011“ konkurso akimirkos – nuotraukų galerijoje:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų