• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Sėkminga diena asmeniniam gyvenimui. Palanku bendrauti su antrąja puse, geras laikas romantiškoms pažintims. Gerės nuotaika, norėsite susitikti su senais pažįstamais. Gera diena kelionėms, kurios bus lengvos ir malonios. Profesinių reikalų sėkmė neprivers laukti.

Avinas. Sėkminga diena asmeniniam gyvenimui. Palanku bendrauti su antrąja puse, geras laikas romantiškoms pažintims. Gerės nuotaika, norėsite susitikti su senais pažįstamais. Gera diena kelionėms, kurios bus lengvos ir malonios. Profesinių reikalų sėkmė neprivers laukti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Šią dieną atsivers naujos galimybės, tačiau kad jomis pasinaudotumėte, reikės atsisakyti įprastų elgesio normų. Nebijokite sekti kitų žmonių pavyzdžiu, tačiau reikėtų būti atsargiems su naujomis pažintimis. Palankus laikas romantiniams pasimatymams, šeimos šventėms.

REKLAMA

Dvyniai. Palanki diena šeimyninių problemų sprendimui, bendravimui su giminaičiais. Būsite linkę nuolaidžiauti ir siekti kompromiso. Santykiai porose tik gerės ir nereikės pyktis dėl smulkmenų. Negailėkite laiko sprendimų apmąstymui. Šiandien padaryti veiksmai turės įtakos jūsų gyvenimui.

Vėžys. Daugiau dėmesio skirkite romantiniams ir šeimyniniams santykiams, būkite dėmesingesni giminaičiams ir draugams. Palankus laikas prisipažinti jausmuose ir pasidalinti su antrąja puse savo abejonėmis. Venkite užsiėmimų, kurie gali iššaukti chroniškus susirgimus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Malonių smulkmenų diena, kurios bus be to ir naudingos. Kreipkite dėmesį į tai, kas vyksta aplink, būkite žingeidūs ir nebijokite uždavinėti klausimus. Gausite daug įdomios ir naudingos informacijos. Asmeniniuose santykiuose veikite ryžtingai ir aktyviai, drąsiai prisiimkite atsakomybę.

Mergelė. Vargu, ar šią dieną sulauksite naujų galimybių. Tačiau taip išvengsite ir kliūčių savo kelyje. Savo idėjomis dalinkitės labai atsargiai, jei nenorite, kad jos būtų nugvelbtos. Būkite atsargūs kelionėse. Asmeniniai santykiai neprivers jūsų jaudintis, o šeimyniniai santykiai džiugins.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Ne visi įvykiai pateisins jūsų lūkesčius. Gali būti sunku išspręsti profesines užduotis. Pasikliaukite savo gebėjimais improvizuoti ir jokiais būdais nesistenkite išsaugoti tradicinius poelgius. Didelė staigmenų, dovanų tikimybė.

Skorpionas. Jums šypsosis sėkmė. Ir ne tik ji. Nesunkiai atkreipsite jums simpatiško žmogaus dėmesį . Palankus laikas pradėti romantines pažintis, o žvaigždes jums žada daug galimybių. Palankus laikas permainoms asmeniniame gyvenime.

Šaulys. Išspręsite daug problemų. Negandos liks praeityje ir viskas pradės tekėti normalia vaga. Džiugins išvykos, kelionės, sulauksite siurprizo iš senų pažįstamų. Suspėsite atlikti daug darbų, jei teisingai susidėliosite prioritetus. Asmeniniuose santykiuose galimi malonūs netikėtumai.

REKLAMA

Ožiaragis. Sėkminga diena, žadanti pozityvias tendencijas bet kokiose gyvenimo sferose. Nekils jokių problemų darbe, lengvai išspręsite įvairius klausimus, galima netgi didelė pinigų suma. Tiesa, neišvengsite ir išlaidų. Būsite nusiteikę romantiškai.

Vandenis. Teks užsiimti neįdomiais ir sunkiais darbais, be to, teks nudirbti ir svetimas užduotis. Imkitės darbo su užsidegimu, stenkitės viską atlikti kiek įmanoma greičiau – jokiais būdais neatidėliokite reikalų. Nevenkite kalbėtis skaudžiomis jums temomis su antrąja puse.

Žuvys. Daugelyje reikalų matysite progresą, tačiau skubėti tikrai nereikia, nes per didelis aktyvumas gali jus nuvarginti, būkite atidūs savo sveikatai. Asmeniniame gyvenime galimi sunkumai. Nusivylimo gali sulaukti tie, kas yra pradėję romaną su nauju pažįstamu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų