• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

AVINAS

Bent pirmąją mėnesio pusę neplanuokite kelionių ir svarbių reikalų – būsite reikalingi namie labiau nei paprastai. Su artimaisiais jausitės tvirčiau, bet venkite ginčų su giminaičiais, ypač dėl pinigų, turto, paveldėjimo. Mėnesio pradžia bus kritinė tiems, kurie sprendžia meilės trikampio problemas, – tai priverstinio pasirinkimo metas, kai jūs ar partneris turės pasirinkti vieną. Trečiąją dekadą optimizmo sąlyginai padidės, net ims sektis – tik nepraraskite budrumo, nes iliuzijų metas nesibaigė. Atsargiai su pinigais, likite saikingesni įsimylėdami: visa tai baigsis kitaip, nei tikitės.

AVINAS

Bent pirmąją mėnesio pusę neplanuokite kelionių ir svarbių reikalų – būsite reikalingi namie labiau nei paprastai. Su artimaisiais jausitės tvirčiau, bet venkite ginčų su giminaičiais, ypač dėl pinigų, turto, paveldėjimo. Mėnesio pradžia bus kritinė tiems, kurie sprendžia meilės trikampio problemas, – tai priverstinio pasirinkimo metas, kai jūs ar partneris turės pasirinkti vieną. Trečiąją dekadą optimizmo sąlyginai padidės, net ims sektis – tik nepraraskite budrumo, nes iliuzijų metas nesibaigė. Atsargiai su pinigais, likite saikingesni įsimylėdami: visa tai baigsis kitaip, nei tikitės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

JAUTIS

Nuo problemų šį mėnesį neišsisuksite. Būkite atidūs bendraudami, gaudami informaciją. Galimos vagystės, informacijos nutekėjimas, apkalbos, rūpesčiai dėl tėvų sveikatos, sutuoktinio jausmų ir reikalų. Dėl greitos įvykių kaitos pirmąją dekadą negalėsite susivokti, tad nepasiduokite pirmam impulsui, venkite atsakingai spręsti vieni – tarkitės su artimaisiais, partneriais darbe. Neskubinkite įvykių – reikalai dažnai strigs. Mėnesio pabaiga sunki: verta atsitraukti nuo darbų, susitelkti į namus – čia būsite reikalingi labiausiai. Ne geriausias laikas keliauti vandeniu, tvarkyti finansinius reikalus.

REKLAMA

DVYNIAI

Pirmą mėnesio pusę gali būti netikėtų nuostolių, nusivylimo dėl mylimojo, nestabilioms sutuoktinių poroms grės skyrybos. Vos išspręsite mėnesio pradžios problemas, pribręs kitos. Įtampa visą mėnesį nesisklaidys, darbų bus daug ir jūsų sveikatai tai gali būti smūgis. Tiesa, bus kelios neblogos dienos – 17–19, 25, 26 d., kai gali pasivaidenti dalykinė bei piniginė sėkmė ir sugundyti avantiūrai, kuriai pristigs jėgų, pinigų, laiko, o svarbiausia – tikros sėkmės. Kliaukitės nuojauta – tai padės neįsivelti į pavojingas intrigas. Tai aktualu pirmą dekadą, kai lengviau būsite įkalbami, sužavimi. Pasisaugokite!

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS

Gimtadienio laikas – pats reikšmingiausias, jis lemia metų sėkmę. Deja, šiemet ne visiems Vėžiams pasiseks: jei jūsų gimtadienis birželio paskutinėmis dienomis ar liepos pirmomis, ko gero, visi metai bus prieštaringi, kupini abejonių, įtampos, teks būti itin atsargiems visus metus. Labiau pasiseks tiems, kurie turi patikimą sutuoktinį ir sugebės išlaikyti darnius santykius. Iki gimtadienio visiems Vėžiams nepatartina imtis ko nors naujo – svarbiausia baigti senus darbus, grąžinti skolas. Po gimtadienio neverta imtis ko nors nauja. Trečią dekadą būkite taupesni ir atsargesni tvarkydami turtinius reikalus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

LIŪTAS

Sunkus, komplikuotas mėnuo: iš jūsų bus daug pareikalauta, tačiau patys mažai gausite. Kita vertus, kuo mažiau tikėsite, kuo labiau būsite pasiruošę susidurti su problemomis, tuo mažiau rūpesčių patirsite. Geriausia būtų pirmą mėnesio pusę atsitraukti nuo darbų: jie atims per daug sveikatos. Nesiimkite papildomos veiklos, nieko nauja nepradėkite – nebus perspektyvu. Jei mokėsite saugoti sveikatą, taupyti pinigus, nesivelsite į konfliktus su vadovybe ir nesiimsite remontuoti namų, neteks patirti ir stresų. Pakaks rūpesčių dėl artimųjų – dėl jų gali tekti atsisakyti svarbių dalykų, net pakeisti planus.

REKLAMA

MERGELĖ

Liepos pradžios staigmenos ir praregėjimai vargu ar patiks. Tačiau jie būtini, kad vėliau apsaugotų nuo iliuzijų, kurios bandys užvaldyti jus visą mėnesį. Mėnuo kupinas netikėtumų ir nuo jūsų valios mažai kas priklausys. Gelbės nuojauta: mokėkite įsiklausyti į vidaus balsą ir nedarykite nieko, dėl ko abejosite, – intuicija padės atskirti kas tikra. Šį mėnesį patartina būti atidesniems veikloje: galite padaryti rimtų profesinių klaidų, reikėtų būti atsargesniems užmezgant pažintis, tvarkant dokumentus, vairuojant – ypač pirmą mėnesio pusę ir mėnesio pabaigoje labiau tikėtini nelaimingi atsitikimai, vagystės, apgaulės.

REKLAMA

SVARSTYKLĖS

Tai didelės įtampos, kovų mėnuo, kai galima rizikuoti tik tuomet, jei palaiko šeima, jei turite patikimą užnugarį darbe. Beje, daug neužsibrėžkite – dėl šeimos problemų, pinigų stygiaus vargu ar pavyks įgyvendinti didžiuosius veiklos užmojus. Saugokite gerus santykius su vadovybe, vertinkite bičiulystę su senu draugu, su mylimu asmeniu – galimi konfliktai, santykių nutraukimas, ypač pirmą dekadą. Taupykite jėgas, laiką, pinigus – nuo mėnesio pradžios gresia priverstinės išlaidos, traumos, avarijos. Pirmą mėnesio pusę būkite apdairesni su elektros prietaisais, kompiuteriais, vairuodami.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS

Liepos pradžia teiks vilties, tačiau ji tik iš dalies tinkama seniems planams įgyvendinti. Apdairiai plėtokite veiklą, nesižavėkite naujais pasiūlymais ir partneriais – sėkmę gali lydėti išdavystė, nusivylimas. Nerizikuokite dideliais pinigais ir savo reputacija, pernelyg nepasikliaukite partneriais, ypač užsienio. Kelionėms neblogas laikas – antra dekada. Visą mėnesį bus svarbu apdairumas užmezgant pažintis, atsargumas įsipareigojant, saikas leidžiant pinigus dėl prestižo – nepajusite, kaip persistengsite. Saugokitės vagių, sukčių. Liepos gale galimos problemos dėl konkurencinės kovos veikloje – pasiruoškite permainoms.

REKLAMA

ŠAULYS

Visas mėnuo sudėtingas: bus sunku išvengti dvasinės krizės, sukeltos birželio 15 d. Mėnulio užtemimo ir liepos 1 d. Saulės užtemimo. Svarbu nesivelti į intrigas, konfliktus darbe: situacijos nekontroliuosite. Emociškai sunkiausios bus pirmos dvi dekados, trečia – giedresnė, bet vargu ar sėkmingesnė. Geri jūsų sumanymai gali žlugti dėl partnerių (ypač užsienio) planų pakeitimo,dėl finansinių problemų ar dėl konfliktų su vadovybe (11–17 d.). Pirmą mėnesio pusę neplanuokite ir kelionių. Trečią dekadą gali kilti ir juridinių bėdų. Nepažeiskite įstatymų ir nepradėkite bylinėtis.

REKLAMA

OŽIARAGIS

Nelabai malonus mėnuo – prasidės ir baigsis stresais. Vis dėlto dabar esate gana optimistiški ir stiprūs (Jupiteris, didžioji Laimė, yra jūsų sėkmės ženkle Jautyje), tad nepalūšite. Mėnesio pradžioje rūpesčių kils dėl finansinių problemų darbe, kai kam dėl tarnybinio romano, dėl vaikų, nesantaikos su mylimu asmeniu ar neištikimybės. Neskolinkite pinigų, neinvestuokite jų į verslą pirmą mėnesio pusę ir paskutinėmis mėnesio dienomis. Trečią dekadą gali atsinaujinti rūpesčiai dėl darbo, pablogėti sveikata, galite patirti traumų. Galite sulaukti nemalonumų ir iš užsieniečių, jei turite bendrų reikalų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

VANDENIS

Dvilypis metas, kai nestinga nei gerų sumanymų, nei energijos, tačiau nieko doro neišeina – bent jau taip bus pirmą dekadą. Pagalius į ratus kaišios liepos 1 d. užtemimas... Tačiau kai ką naudingo galima nuveikti – taupyti pinigus, stiprinti sveikatą. Saugokite gerus santykius su artimaisiais, bendradarbiais, ieškokite sąžiningų pagalbininkų – padaugės darbų, tad vieni sunkiai spėsite. Antrą mėnesio pusę dažniau rodykitės viešumoje – svarbu užsitikrinti visuomenės paramą. Galimos ir lemtingos romantiškos pažintys. Trečia dekada gali atnešti netikėtą ir didelę sėkmę, tik ar sugebėsite pasinaudoti?

ŽUVYS

Mėnesio pradžioje jus bus lengviau išmušti iš vėžių, priversti pernelyg jaudintis, blaškytis arba atvirkščiai – nesunkiai pavyks nuslopinti jūsų savisaugos jausmą, dėl to galite įsivelti į meilės ar dalykines avantiūras, kuriomis teks nusivilti. Tad neskubėkite įsimylėti ir dėl to ardyti santuoką. Likite atsargūs tvarkydami finansinius reikalus, nepasikliaukite partneriais, juolab užsieniečiais. Mėnesiui baigiantis tikėtini rūpesčiai dėl vaikų – jie gali jus nuvilti... Beje, mažus vaikus reikėtų labiau pasaugoti prie vandens. Liepos gale gresia nesutarimai su mylimu asmeniu dėl pasitikėjimo stokos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų