REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Tinkamas metas kelionėms ir išvykoms. Pažintis su maloniais bendrakeleiviais gali įnešti permainų į jūsų gyvenimą – atvers naujų galimybių. Tačiau neskubinkite įvykių. Deja, neseniai jūsų priimti abejotini sprendimai gali labai apkartinti dabartinį asmeninį gyvenimą.

Avinas. Tinkamas metas kelionėms ir išvykoms. Pažintis su maloniais bendrakeleiviais gali įnešti permainų į jūsų gyvenimą – atvers naujų galimybių. Tačiau neskubinkite įvykių. Deja, neseniai jūsų priimti abejotini sprendimai gali labai apkartinti dabartinį asmeninį gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Profesinių problemų sprendimas atrodo varginantis ir sudėtingas, o norinčiųjų padėti neatsiranda. Stenkitės ramiai ir kritiškai vertinti aplinkinių pastabas, venkite artimų kontaktų su menkai pažįstamais žmonėmis. Galimi nesutarimai su mylimu žmogumi, kai kuriais atvejais viskas baigsis rimtu pykčiu.

REKLAMA

Dvyniai. Atmosfera šeimoje bus pakankamai įtempta, jūsų laukia aštrios diskusijos aktualiomis temomis. Neleiskite įsiplieksti konfliktui. Galimos romantiškos pažintys ir nuotykiai. Puikus metas sudaryti ilgalaikius sandėrius, tartis dėl bendradarbiavimo su naujais partneriais.

Vėžys. Geriau atidėkite jūsų mintyse kirbančius projektus, kurie reikalauja gilaus išmanymo ir daug patirties. Nepalankus metas imtis naujos veiklos ar plėsti savo interesų ratą. Artimieji džiaugsis galimybe pabendrauti su jumis. Nerekomenduojama lankytis pasilinksminimo vietose – geriau atsipalaiduokite nedideliame draugų būrelyje.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Diena atvers plačias galimybes tiems, kas išmintingai planuoja, kaip siekti savo tikslo. Įsiklausykite, ką kužda intuicija – ji nurodys teisingiausią veikimo taktiką. Puikus metas kelionėms, ypač su šeima.

Mergelė. Įtampa vis auga. Jūsų laukia daug smulkių nesusipratimų ir nemalonumų, o tai, be abejo, gadins nuotaiką. Pagalvokite, iš kur pasisemti teigiamų emocijų. Galbūt leistis į kelionę ar eiti kur pasilinksminti su draugais? Net ir pasivaikščiojimas po parduotuves išeitų jums į naudą.

Svarstyklės. Galite susidurti su daugybe nemalonumų – vien dėl to, kad jautriai reaguojate į kitų nuotaiką. Teks panerimauti ir dėl mylimo žmogaus, kurio poelgiai privers susimąstyti apie jūsų santykių ateitį. Šiuo metu jums geriau laikytis arčiau namų – kaip tik ten jūsų laukia malonūs netikėtumai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas. Skorpionams gali kilti nemalonumų. Venkite bet kokių lengvabūdiškumo apraiškų ir nesigėdykite prašyti pagalbos jei jausite, kad pats nesusitvarkote. Pasikliaudamas tik savimi siaurinate savo galimybes.

Šaulys. Diena susijusi su daugybe problemų – tiek darbe, tiek asmeniniame gyvenime. Rasti tinkamą sprendimą nebus lengva, nors jūsų intuicija tikriausiai pasufleruos, kaip turėtumėte pasielgti kad pasiektumėte geriausią rezultatą. Barnis su mylimu žmogumi gali virsti rimtu konfliktu jei nežengsite pirmo žingsni link kompromiso.

REKLAMA

Ožiaragis. Sėkmingas metas savo idėjoms įgyvendinti. Vidinis balsas pasakys, kaip bendraujant su namiškiais apeiti aštrius kampus ir išvengti nesklandumų. Galite atkurti kadaise nutrūkusius ryšius, priminti apie save seniems pažįstamiems – susitikimai su žmonėmis žada daug malonių akimirkų.

Vandenis. Laikas idealiai tinka bet kokiai veiklai: sėkmingai spręsite net ir sunkiausias užduotis, toli pralenksite konkurentus. Deja, asmeniniame gyvenime negatyvios tendencijos vis kaišioja pagalius į ratus: lengvai pyksitės su artimaisiais ir draugais dėl smulkmenų, kils nesutarimų su antrąja puse. Pavydas grasina suardyti net ir idiliškiausius santykius – tad pasistenkite nekelti scenų ir nesuteikti partneriui preteksto pavyduliauti.

Žuvys. Prieštaravimų kupinas savaitgalis. Jau atrodo, kad viskas einasi kaip per sviestą – ir čia pat kyla nenumatytų sunkumų. Tikitės stebuklo, pervertinate savo jėgas, o paskui tenka lieti apmaudą dėl nesėkmių. Tokios tendencijos – ir profesinėje veikloje, ir asmeniniame gyvenime. Nuo nerimastingų minčių geriausiai atitrauks širdžiai mielas užsiėmimas, gera knyga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų