• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pajūryje laikinai buvo sustabdyta Lino Karaliaus baro veikla. Pajūryje, šalia Palangos, įsikūręs egzotiškas baras „ŠIVA“ stebina neįprasta konstrukcija ir masina poilsiautojus. Jis priklauso Linui Karaliui ir jo draugei Gintarei Gurevičiūtei. Pora čia dirba nuo ryto iki vakaro. Baras sulaukia vis daugiau svečių dėmesio ir valstybinių tarnybų vizitu tuo pačiu metu.

REKLAMA
REKLAMA

„Palangos miesto Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba gavo poilsiautojos skundą, kad nerado nuorodos į tualetą. Birželio 28 d. minėta tarnyba vykdė patikrinimą ir aptiko kelis pažeidimus. Baro veikla buvo laikinai sustabdyta vienai dienai kol  trūkumai bus pašalinti. Nuo šiandienos Baras vėl dirba ir lankytojai, kaip visada, dviračiais plūsta iš Palangos į Kunigiškes!“,- šypsosi Linas Karalius.

REKLAMA

Pora tokio pliažo baro idėją atsivežė iš užsienio ir džiaugiasi karšta vasara Lietuvos pajūryje. Lankytojai iš visos Lietuvos čia užsiima jėgos aitvarų sportu, o poilsiautojai mėgaujasi ypač jaukia aplinka. Linas Karalius savo rankomis pastatė konstrukciją, o mylimoji Gintarė Gurevičiūtė nepaisydama kojos traumos kiek įmanydama rūpinasi kitais darbais.

„Džiaugiamės vėl atnaujinę savo veiklą. Virtuvė dirba visu pajėgumu ir svečiai gali ragauti gardžius patiekalus“,- pasakoja recepatų autorė Gintarė Gurevičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų