REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Būkite atsargūs priimdami sprendimus, kurie liečia jūsų asmeninį gyvenimą. Norėsite greitai ir bet kokia kaina gauti tai, ko trokštate – tačiau ne visada tai yra įmanoma, tad būkite kantrūs ir laikykitės numatyto plano. Daug kas šiandien bus tik jūsų fantazijos vaisius.

Avinas. Būkite atsargūs priimdami sprendimus, kurie liečia jūsų asmeninį gyvenimą. Norėsite greitai ir bet kokia kaina gauti tai, ko trokštate – tačiau ne visada tai yra įmanoma, tad būkite kantrūs ir laikykitės numatyto plano. Daug kas šiandien bus tik jūsų fantazijos vaisius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jautis. Labai stiprios teigiamos tendencijos profesinėje sferoje, tačiau finansiškai kol kas tai niekaip neatsilieps. Jausite, kad tikslas jau tikrai yra arti, tad ir dirbsite su užsidegimu. Šiek tiek sudėtingesnė situacija asmeniniuose santykiuose: jokiais būdais nerodykite nepasitikėjimo, pavydo, būkite atviri.

REKLAMA

Dvyniai. Sumažės dalykinis aktyvumas, todėl nebūsite suinteresuoti įvairiais darbais. Tačiau išvengsite klaidų, o ir gerus santykius su kolegomis išlaikysite. Asmeninėje sferoje lydės sėkmė. Išaugs interesai naujiems, neištirtiems dalykams – nepraleiskite savo šanso.

Vėžys. Būkite atidūs ir nepasiduokite pagundoms, atsisakykite neaiškių planų ir pasiūlymų. Atsiras galimybė kontaktuoti su įtakingais asmenimis. Šiandien sugebėsite ištaisyti padarytas klaidas. Daugiau dėmesio skirkite asmeniniam gyvenimui ir buities reikalams.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Užaštrės santykiai šeimoje, teks būti itin kantriems ir nuolaidžiauti, jei norite išvengti pykčių ir nesutarimų. Nepalanki diena spręsti turtinių problemų, pirkti baldus ar buitinę techniką, pervažiuoti į kitą vietą. Ir iš viso – visus sudėtingus darbus atidėkite. Šiuo metu žvaigždės išbando jūsų jausmus.

Mergelė. Profesiškai sudėtinga diena. Kasdieninės problemos atrodys neišsprendžiamos, situacija pareikalaus neįprastų sprendimo būdų. Šiandien galite tikėtis pagalbos tiek iš senų draugų, tiek ir iš naujų pažįstamų. Asmeniniame gyvenime vyraus pozityvios tendencijos, kurios leis peržengti tam tikras ribas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Prieštaringos tendencijos. Jums atsiras svarbios ir įdomios užduotys, o ir pastangų reikės mažai. Šiuo metu nepasiduokite blogoms nuotaikoms, nors visą dieną pasitikėsite savimi. Galimi finansiniai sunkumai, į kuriuos tikrai nereiktų numoti ranka. Asmeniniuose santykiuose situacija stabili.

Skorpionas. Šią dieną gausite ne itin malonios informacijos, liečiančios jūsų darbą. Nauji darbai sutrukdys įvykdyti senuosius, o pervargimas neigiamai atsilieps jūsų savijautai. Palanki diena visuomeniniam darbui ir susitikimui su įtakingais asmenimis. Sugebėsite rasti išeitį iš bet kokios sudėtingos situacijos.

REKLAMA

Šaulys. Stiprios pozityvios tendencijos asmeniniuose santykiuose. Šią dieną prasidėję nauji romanai bus ilgalaikiai ir rimti, o lengvas flirtas gali peraugti į tikrus jausmus. Šeimoje taip pat neturėsite problemų, kartu išspręsite nemažai problemų ir smagiai praleisite laiką kartu.

Ožiaragis. Diena žada svarbius įvykius, permainas, vyksiančias asmeniniame gyvenime. Būsite pasirengę įgyvendinti pačias drąsiausias idėjas, kurias ilgą laiką vis atidėdavote. Diena taip pat tinkama dalykiniam bendradarbiavimui, spręsti profesines užduotis.

REKLAMA

Vandenis. Iš profesinės pusės labai sudėtinga diena, o dar ir aplinkiniai nebus linkę jums pagelbėti. Jei norite sėkmės, būtinai ieškokite bendraminčių – ir kuo greičiau. Nepalanki diena stambiems pirkiniams, skolinti pinigus. Nors artimieji bus šalia, tačiau sunkiai pasieksite bendro sutarimo.

Žuvys. Labai sėkminga diena. Puikiai sutarsite su žmonėmis ir tai lengvins jūsų darbus. Lengvai pasieksite to, ko trokštate. Galimos finansinės įplaukos ir sėkmingi pirkiniai. Tik neleiskite pinigų negalvodami ir nešvaistykite jų. Palanku pakeisti situaciją, nors egzotikos venkite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų